Как да забравя бившия?

1226

Първите стъпки след раздялата и съвети как да преодолеете бившия са разкрити от специалист в областта на връзките и брачните отношения - Сабрина Алексис.

Основното и най-важно нещо е да си дадете 30 дневен срок без контакти с бившия. През това време може да прецените какво искате и какво не от вашите взаимоотношения.

Жените трябва да направят списък на три задължителни романтични качества, които партньорът трябва да притежава, и три качества, които биха разрушили хармонията.

5 вида връзки, които продължават дълго

Алексис е открила и стигнала до този метод след особено трудна раздяла през 2006 г. с бившия й приятел, към когото тя самата казва, че е имала „нездравословна мания“. Това, което е пробвала след раздялата им е да му звъни и да му разказва за всички мъже, които имат интерес към нея и й пишат, за да го накара да ревнува.

Раздялата бива сравнявана с наркотик. Специалистът казва, че любовта е наркотик и създава химически реакции в мозъка, точно като някой, който е зависим и жадува за още и още. Нейното правило за забрана на контакт насърчава хората да не се свързват по никакъв начин и да не проверяват социалните мрежи на бившия си поне един месец. За някои хора това време дори трябва да бъде удължено.

Ако си повтаряте колко ви липсва и го обичате, акцентирайте и анализирайте какво точно ви липсва от вашата връзка. Тогава можете да се запитате как можете да намерите тази връзка чрез вашето семейство, приятели и себе си. Фокусът трябва да бъде върху вас самите и личното щастие, а не върху бившия партньор.

Връзки от разстояние. Възможна ли е онлайн любовта?

След раздяла може да изпитвате мания, чувство на страх, несигурност и безпокойство. Когато това се случи съветът на специалиста е да си зададете въпросът - „Това отразява ли ми се добре?“

Ако мисълта ви е „Мога ли да си го върна?“, трябва да спрете и да си помислите - „Ще намеря правилния човек, ще намеря връзка, която желая“.

След раздяла се съсредоточете върху положителните моменти и емоции, концертът, на който ще отидете, пътуването, което ви предстои. Положителната нагласа и желанието да се развивате е пътят към преодоляването на бившия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Какво прави Скорпионът най-силната...
Защо хората родени между 2 зодии...
Как да събудите страстта във вашата...
6 предмета, които не бива да подарявате...
5 типа хора, с които не трябва да...
Искате да се преместите в чужбина?...
Сова, бухал и кукумявка - суеверия,...
ТОП съвети за здрава и сияйна коса...
Как да овлажним въздуха при климатик...
Защо хитрите домакини слагат...
Вижте как животните са предупреждавали...
9 неочаквани начина за използване...

Последни новини