Как показва чувствата си мъж Дева – този признак ги издава

31850
Как показва чувствата си мъж Дева – този признак ги издава
Снимка: iStock

Въпреки че всеки човек е отделна Вселена, зодията до известна степен предопределя характера и може да ви помогне да опознаете мъжа срещу вас. Силни и слаби черти, начин на изразяване на емоции и чувства, поведение при определени ситуации – те са сходни за притежателите на една и съща зодия. Чудесна новина, нали? Зодиите могат да ви помогнат да прецените какво чувства мъжа до вас и да направите извод за връзката си и накъде вървят взаимоотношенията ви. Познавайки зодиакалните знаци и как показва чувствата си мъжът Дева, ще съумеете да прецените има ли чувства към вас онзи, който ви вълнува и е завладял сърцето и ума ви.

Как показва чувствата си мъж Дева?

Макар Девите да са романтични и внимателни чаровници, те често са самовлюбени и е трудно да бъдат спечелени. Ако грабнете сърцето на мъж Дева, ще го разберете по няколко признака, които го издават, макар да се опитва да скрие, че е влюбен или да няма смелост да го каже с думи. Ако се вълнувате живо как показва чувствата си мъж Дева, прочетете тези 5 признака, че сте завладели ума и сърцето му.

Жена Телец и мъж Дева – очаквайте искри между тях

1. Винаги до вас

Макар да е с натоварен график, влюбената Дева винаги ще намери време за вас. Особено ако се нуждаете от помощта или съвета му. Ако чувствата на Девата не са силни, ще ви вмъква там, където има място в деня си, и то рядко. Но ако държи на вас и ви обича, вие сте на първо място, графикът е пренареден, а вашите нужди и проблеми стават и негови. Не може и ден без вас.

2. Помни какво сте му казала

Дребни факти, вмъкнати в разговора, като любимият ви филм ще бъдат забравени от Девата, която просто се забавлява, но запомнени и използвани, за да ви зарадва с някоя изненада, от Девата, която обича.

3. Интересува се от кариерата и целите ви

Ако мъжът Дева няма чувства, той ще се вълнува само от визията ви и от забавленията с вас. Влюбеният Дева се вълнува от душата ви, което означава – от целите и плановете ви, от мечтите, работата и кариерата ви, от онова, което кара кръвта да се движи във вените ви по-бързо и разтуптява сърцето ви.

5 характеристики на зодия ДЕВА, за които трябва да знаете

4. Не се вълнува от други

Девите по природа не са верни и моногамни, те могат да поддържат няколко връзки едновременно и държат на свободата си. Когато мъжът Дева е влюбен обаче, той няма очи за останалите жени и не се интересува от флирт. Влюбеният Дева сам поднася свободата си в краката на жената, която обича. Ако преустанови безкрайните нощи с приятели в клубовете и предпочита да стои до вас, помагайки ви да завършите  проекта си, да, определено Дева е влюбен.

5. Интересува се от мнението ви

Самовлюбеният Дева рядко се вълнува какво мислят другите за него или какво мислите вие по дадена тема. Ако живо се вълнува от мнението ви, независимо дали му подхождат новите дънки, или дали намирате работата му за подходяща, то мъжът Дева просто ви обича – факт.

Понякога Девите са прями до болка и могат да наранят отсрещната страна, казвайки ѝ в прав текст, че не се интересуват от нея. Погледнете го от хубавата му страна – ще знаете истината и няма да губите времето си с човек, който не е вашият.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...