Как зодиите от Овен до Дева се ядосват?

7914
Как зодиите от Овен до Дева се ядосват?
Снимка: iStock/Guliver

В тази статия ще си говорим за гнева на зодиите и по-точно как различните зодии от Овен до Дева се ядосват. 

Овен: Бурен гняв

Ако сте Овен, е известно, че експлодирате, без да обмисляте как действията ви ще повлияят на другите. Не сте от хората, които подслаждат чувствата ви и ако сте ядосани на някого, по-добре внимавайте. Един от огнените знаци, Овенът е най-ядосаната зодия. Също така не помага, че вашият знак е Овенът, животно, за което се знае, че е агресивно. Яростта ви лесно се запалва, но бързо ще бъде потушена, ако човекът, на когото крещите, не реагира и остане спокоен. Овенът понякога се ядосва много лесно; след изблик обаче бързо се охлаждате и обикновено се съжалявате много, но това няма да ви попречи да се взривите отново по-късно.

Шест начина да се справим с гнева си

Много хора се ядосват и не знаят как да контролират гнева си. В тази статия ще ви покажем шест начина, чрез които да се овладеете: ...

Телец: Експлозивен гняв

Когато се ядосате на някого, Телец, вие първо давате фини намеци, ставайки мълчалив и студен, преди да избухнете като вулкан, бълващ горещ гняв. Родените под зодия Телец не се ядосват лесно, но когато го направят, често изразяват гняв, като хвърлят нещата. Също така сте напълно способни да загубите ума си от падането на шапка. Никой не трябва да е във вашата огнева линия, когато сте ядосани.

Близнаци: Вокален гняв

Близнаците обичат да говорят, така че има смисъл вашата форма на израз на гняв да отлети от дръжката с писъци, викове и хвърляне на саркастични и от време на време зли думи. Но тъй като сте известни с това, че имате две страни на личността си, крещенето не е единственият начин да изразявате гняв. Можете също така да сте хладни, равномерни и да удряте нечия шийка с перфектната забележка за рязане. Каквото и да прави някой, по-добре да не ви осъжда или да предлага мнение за това, което трябва да правите с живота си, или ще бъде фокусът на вашата ярост.

Рак: Експресивен гняв

Съвети за овладяване на гнева и начини да запазите спокойствие

Дори и най-спокойният и сдържан човек може да изпита пристъпи на гняв. Това е емоция, която възниква в моменти на отчаяние и понякога д...

Когато Ракът се ядоса, вие първо го изразявате, като се надувате, след това (ако никой не се е хванал) преминавате към пасивна агресивност, преди да се оттеглите напълно в черупката си. След като сте в режим на защитна обвивка, хората трябва да решат, че най-добрият план за действие е да ви игнорира, тъй като това е, когато най-много се нуждаете от любов и сладост. Ако все още не получавате това, от което се нуждаете, вашата мълчалива ярост ще се превърне в плач и ако все още не сте доволни, че никой не приема вашите чувства на сериозно, ще хвърлите. Всяка задържана емоция и неразрешено чувство на гняв от миналото ще се отприщят.

Лъв: Ревящ гняв

Когато се ядосаш, Лео, излизаш отвъд гнева и в крайна сметка щурмуваш от ярост. Не се страхувате да ревете и колкото по-силно и интензивно е вика ви, толкова по-добре се чувствате. Лъвът понякога може да бъде избухлив и когато някой каже или направи нещо, за да ви накара да започнете, вашият опит е обиден език, тъй като сте избухлив. Склонни сте да мислите само за емоциите си, когато сте ядосани и другите могат да кажат, че имате проблеми с гнева заради това. Въпреки че, може да простиш на някого, че е направил нещо, което те е ядосало, не е много вероятно да се извиниш за поведението си.

Дева: Потиснат гняв

Дева, не ви е особено приятно да изразявате гнева си, така че го задръжте, докато не взривите, колкото и незначителен да е той. Потиснатият гняв на Дева често причинява проблеми с храносмилането и здравето. Чувствате се много неразбрани и може да бъде объркващо и неудобно за всички, когато гневът ви най-накрая излезе. Гневът ви обикновено не е от това, което се случва в момента, а по-скоро от нещо, което се е случило в далечното минало. Дева, ако можеш да отделиш малко време от плач и затръшване на врати, ще видиш, че никой не излиза да те вземе.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com