Какви играчки могат да бъдат закачени на коледното дърво за Новата 2023 година и кои не могат: поверия

3281

Според източния хороскоп стопанин на 2023 г. е Черния воден заек. Именно това животно-талисман ще диктува своите условия за това каква да бъде украсата на коледната елха. Следвайте експертните съвети, за да донесете повече късмет в дома си.

Вече споделихме с вас мнението на астролозите за това как 2023 година ще повлияе на всяка зодия, но не забравяйте, че са необходими и определени действия от ваша страна. Правилният дизайн и разположение на коледната елха ще ви помогне да направите началото на годината продуктивно и благоприятно, независимо от местоположението на планетите.

4 зодии, обсебени от Коледа

Самото дърво и неговото местоположение

На първо място е важно да иззберете мястото, където трябва да бъде поставена коледно дърво. Сега трябва да се намира в семейния сектор - тоест на изток. Това ще е изключително полезно за тези, които искат да отпразнуват Нова година по правилния начин. Активирайте семейната зона и след това поставете дърво там.

Самата елха трябва да е скромна - както като размери, така и като украса. Ако имате само голямо дърво, опитайте да го замените с по-малко. В идеалния случай можете да поставите две малки коледни елхи - в семейната зона и в любовната и брачната зона, която се намира в югозападната част на къщата. Също така първо трябва да се активира.

Като начало е важно да вземете решение за цвета. Според очакванията, черното ще бъде най-добрият цвят, но това не е съвсем така. Разбира се, можете да използвате черни играчки. Не третирайте този нюанс като олицетворение на нещо лошо. Ако искате да направите коледната елха малко по-ярка, можете да използвате други цветове, които символизират елемента Вода: синьо, циан, тюркоаз. Всички нюанси трябва да са естествени, тъй като Заекът мрази неестествените цветове.

Зодиите с най-силен коледен дух

Размер и форма на играчките

Размерът на играчките трябва да е нормален. Не правете коледната елха твърде пищна и ярка. Достатъчно дискретни играчки на тема природа, дом и семейство. Заекът обича всичко естествено, така че можете да окачите истински шишарки и да украсите коледната елха с истински смърчови клони.

Не трябва да има играчки под формата на хищни животни. Най-лошият избор за срещата през 2023 г. са играчки с формата на тигър, дракон, мечка. Според източните знаци, подобни играчки определено ще ви лишат от късмет в новогодишната нощ и в първите дни на годината. Играчки под формата на заек или котка ще ви бъдат полезни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

7-те най-лоши ежедневни навици,...
Ще причини ли безкофеиновото...
Колко години живеят най-много кучетата -...
Ревниви ли са мъжете зодия Дева...
Кои са най-лошите женски зодии...
Сънища и спукано огледало: 5 знака...
Законът на джунглата важи за тези...
Балсамът за душата се съдържа...
Забрани и ритуали в деня на снежното...
Ако попаднете в едно от тези 5 ситуации,...
5 упражнения, които не трябва...
Съвети за безопасно шофиране...

Последни новини