Какви лъжци сте според зодията?

19666
Снимки: iStock/Guliver

Няма човек на този свят, който да не е излъгал поне веднъж в живота си. Ако някой твърди обратното - то със сигурност не казва истината! Разбира се, че има разлика от това да бъдеш патологичен лъжец и да спестяваш определени факти, за да не нараниш някого. Истината обаче е една и рано или късно излиза наяве.

Някои хора са умели лъжци и трудно бихте могли да ги хванете в крачка. Докато други въобще не умеят да лъжат и на лицето им е изписано, че не казват истината. Ето кои са най-умелите и най-недодяланите лъжци според зодията.

Овен

Те имат огромно его и инстинкт за самосъхранение, който ги подканва да изричат лъжи в ситуациите, когато не им изнася. Способни са да излъжат, за да постигнат целите си, но не го правят за сметка на някого. Честно казано лъжат само, когато е необходимо и ситуацията го изисква. Разбира се, не очаквайте да направят саможертва в името на някого и трудно ще си признаят, ако бъдат хванати в крачка.

Телец

Техният инат е всеизвестен и никога няма да си признаят, че грешат. Няма да се поколебаят да излъжат, ако това ще ги приближи до крайната им цел. Впоследствие ще си намерят сериозни аргументи, с които да оправдаят това свое действие, но в крайна сметка истината е една - не казват цялата истина и го правят само когато наистина се налага и ножът е опрял до кокала.

Зодиите които са обречени на страдание през втората половина на август

Близнаци

Могат да изопачават истината, както им е удобно. Доста приказливи са и обичат да си украсяват историите, за да изглеждат по-интересни и да се представят в най-добра светлина. Не могат да пазят тайни и вътрешно ги изяжда тази мисъл. Когато научат нещо пикантно - бързат да споделят с най-близкия си човек. Разбира се, ще добавят нещо от себе си, за да бъде по-завладяваща историята.

Рак

Като най-лоялния и грижовен знак в зодиака, те са готови на всичко, за да защитят близките си. Макар да мразят лъжата, то понякога премълчават истината в името на близките си. Това бреме им тежи и трудно понасят товара на лъжата.

За какво ЛЪЖАТ най-често всички 12 зодии

Лъв

Лъвът обича да бъде център на вниманието и е готов на всичко, за да задържи светлините на прожекторите по-дълго върху себе си. Често историите, които разказват приличат на пълна лъжа, но са толкова увлекателни, че не обръщаме особено внимание на достоверността им.

Дева

Дева е сред най-големите противници на лъжата. Казват каквото мислят и не се страхуват от последиците. В много редки случаи ще премълчат истината и то само в моменти, в които наистина са възпрепятствани да го направят. Те предварително са анализирали плюсове и минусите от думите си.

Везни

Като най-дипломатичния знак са готови да излъжат в името на доброто. Стига да бъдат убедени, че думите им ще подействат в положителна насока и биха могли да променят живота на околните към по-добро, те са способни да прекрачат границата на истината. За съжаление не са добри в това и често биват хващани в крачка.

Кои ЗОДИИ лъжат най-много

Скорпион

Те не вярват на никого и постоянно поставят думите на другите под съмнение. Имат нужда от доказателства за всичко, но това не означава, че не послъгват в живота си. Дори напротив - способни са да сготвят най-мръсната лъжа, за да си отмъстят, ако са били наранени. Ще анализират внимателно нещата и ще изберат най-подходящата лъжа, с която да постигнат целите си.

Стрелец

Родените под знака на Стрелец мразят лъжата и рядко прибягват до нея. Натоварва ги прекалено много и знаят, че най-лесният начин да заспиш, е, когато си с чиста съвест и нямаш какво да криеш. Стремят се да живеят честно и откровено, дори това да им струва повече, отколкото могат да платят!

Козирог

И Козирог са от "честните" представители на зодиака. Не са добри лъжци и честно казано рядко го правят. Може би заради това лесно ги хващат, тъй като не премислят добре нещата и имат доста пробойни в историите си, които ги уличават в измама. Чувството им за вина понякога е по-силно от тях и в крайна сметка си признават всичко, без да бъдат притискани от никого.

Зодиите, които обичат завинаги

Водолей

Те са добри разказвачи и обичат вниманието на околните. Някои от представителите на този знак могат да си съчинят невероятна история, която да няма нищо общо с реалността. Обичат да клюкарстват и ако имате тайни, то по-добре не им ги споделяйте, защото рискувате целия свят да разбере историята ви!

Риби

Те са твърде чувствителни и не обичат лъжата. Стремят се да бъдат честни и ако излъжат, ще е само от добри намерения

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com