Какво да подарим за Новата 2023 година на всяка зодия?

11125
Какво да подарим за Новата 2023 година на всяка зодия?
Снимка: toysforhealth.com

Новогодишната треска започва много преди самите празници. По заснежените улици вече са окачени трептящи гирлянди, а по рафтовете на сувенирните магазини до коледните елхи се кичат всякакви стоки. Да зарадваш някого с подарък не е лесна задача.

Най-важното е това, което ще подарите на човек, да отговаря на енергията на неговата зодия.

Овен

Стремителен, честен и смел, Овенът ще оцени тежката протеинова вечеря. Можете да задоволите егото на тази зодия с подарък абонамент за фитнес зала или спортно оборудване.

Телец

Талантливият и гостоприемен Телец обича сладкиши, така че се запасете предварително с кутии шоколадови бонбони. За да апелирате директно към егото на земния знак от зодиака, подарете му луксозна статуетка или картина.

Подаръците за зодиакалните знаци, с които да увеличите финансовия им късмет през 2023 г.

Близнаци

Романтичните и интелектуални Близнаци за душата ще предпочетат да почиват в приятна компания за Нова година. Най-подходящият подарък в съответствие с житейските ценности на тази зодия ще бъде купуването на джаджа.

Рак

Тази зодия ще приеме с ентусиазъм и такъв мултифункционален инструмент като парите. Не се страхувайте да минете за неоригинални - те определено ще намерят приложение за тях.

Лъв

Лъвовете обичат да се чувстват като благороден рицар на бял кон. За душата представителите на тази зодия обърнете внимание на бижутата в магазин за бижута. Скъпоценните минерали са напълно в съответствие с царствената природа на Лъва.

Дева

Подарете книга на икономичната и милостива Дева в навечерието на празниците. Жаждата за красота ще бъде изпълнена с покупката на мебелен комплект или авторска мебел.

Кои зодии правят най-добрите подаръци?

Везни

Справедливите и изискани Везни не са безразлични към изкуството, така че билетът за музей, театър, опера или балет за Нова година определено ще ги вдъхнови. Най-вече ценностите на Везни ще харесат подарък от колекция, например ретро модни дрехи или антични монети.

Скорпион

Проницателният търсач на истината Скорпион ще иска да се потопи в атмосферата на мистериозното за Нова година, така че най-желаният подарък е билет за екзотично място. Чудесен вариант би бил да подарите някакъв вид талисман.

Стрелец

За душата на Стрелец за Нова година е подходящо пътуване до друга страна или поне пътуване до необичайно място. Атмосферата на движение и пътуване ще стане много важна за тях тази година. По същата причина покупката на скъп автомобил също ще ги зарадва.

Това е перфектният подарък за всяка зодия

Козирог

За целеустремени и консервативни Козирози е подходяща екскурзия или ваканция на ски курорт в новогодишната нощ за душата. Добре е да се подари нещо, което представлява доход, например колекционерска монета или статуетка, която привлича енергията на парите.

Водолей

Привлекателните и общителни Водолеи са изтънчени ценители на екзотиката. Това може да бъде музикален инструмент от страните на африканския континент или махагонова фигурка. Но една модерна джаджа за Нова година най-точно ще отрази его-потребността на тази зодия.

Риби

Рибите са мечтатели, способни на саможертва. Представителите на този воден знак на зодиака са просто възхитени от добро вино и морски дарове. Като подарък за Риби е подходящ абонамент за воден парк, който ще им позволи да се потопят в родния си елемент. И за да бъде енергията винаги на върха, подарете им аквариум или бутилка с увито писмо с желания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com