Какво има в куфарчето ви освен винтоверт?

1681
Какво има в куфарчето ви освен винтоверт?
Снимка: Lidl

Хубаво е всеки един дом и обитателите му в него да си имат под ръка различни по вид инструменти. Защо? Защото независимо дали сме сръчни или не, винаги може да се стигне до някоя непредвидима ситуация, в която спешно да се нуждаем от тяхната нужда. Има дори и случаи, в които професионалните майстори, дошли да отремонтират дадена повреда у дома, да са забравили или поради някаква причина да не разполагат с даден инструмент. Тогава ще отворим нашето куфарче с инструменти, ще извадим едни клещи за оголване на кабели например, и гордо ще ги връчим на техническото лице. Случват се понякога такива ситуации и то на най-големите професионалисти. Затова нека да разгледаме един кратък списък с инструменти и консумативи, без които всеки дом не може. Или поне не трябва да бъде.

С удобен винтоверт работата винаги спори

Силата на една пчела е равна на десетки машини

Всички познаваме вълшебния свят на пчеличката Мая и нейните приключения от детските филмчета, но за съжаление реалността не е толкова ц...

Имаме нова холна масичка? И имаме огромното желание сами да си я сглобим? Тогава един удобен и практичен винтоверт ще ни влезе в страхотна употреба. Знаем, че повечето производители на мебели и такива предложения ни поставят в комплекта по някое друго мини ръчно инструментче, с което да си изпълним успешно задачата, но винаги с един винтоверт това става много по-бързо, лесно и практично. А понякога и по-здраво. Ако пък домашният ни инструмент от този тип разполага и с опцията за ударно пробиване, то тогава монтажът на картини, закачалки, етажерки и сходни мебели изобщо няма да ни затрудни. Може да се каже, че винтовертът в дома си е едно задължително  притежание.

Супер способностите на гайковерта

Понеже скоро отново ще настъпят дните, в които ще трябва да подготвим своите превозни средства за особеностите на студените месеци, е хубаво в домашния ни комплект от инструменти да разполагаме и с един супер способен гайковерт. Ако разполагаме с нужните условия и физически възможности, винаги с този практичен инструмент може да си сменим гумите на автомобила, за да го подготвим подобаващо за всички предстоящи зимни условия. Ако пък се чудим откъде може да се сдобием със супер гайковерт, то този месец може да отскочим до Lidl, където да открием близо 90 вида висококачествени инструменти Parkside за дома, градината и колата Асортиментът  включва инструменти и аксесоари с характерното за веригата оптимално съотношение цена-качество, които със сигурност могат да ни помогнат да събудим майстора в себе си. А и само още нещо да добавим за гайковерта - ако имаме нужното пространство в багажника на автомобила си, то този инструмент може да се окаже супер  полезен, ако се наложи да си сменяме спуканата гума на пътя, например. Точно затова гайковертът определено влиза в списъка с всички онези инструменти, които е хубаво да имаме под ръка или по-точно - в багажника на автомобила си.

Принадлежностите, без които куфарчето с инструменти просто не може

Първата българска естествено опушена морска сол на фермерския пазар на Lidl този уикенд

Есенни предложения за всяка трапеза, богат избор на родни продукти и първата българска опушена морска сол ще предложи на клиентите си с...

Просто не е възможно, когато говорим за задължителните майсторски принадлежности у дома, да не кажем и няколко думи за всички онези супер герои, които намират учудващо много приложение във всякакви различни ремонти ситуации. Започваме, разбира се, с кабелните връзки, познати сред всички опитни майстори като свински или миши опашки. Едно малко комплектче в различни размери от тези магични свързващи пособия, може да ни свърши такава страхотна работа, за която изобщо не сме и предполагали. Не трябва да забравяме и върховните способности на всички онези смазващи спрейове за всякакви ремонтни дейности, които могат да ни спестят толкова много нерви и излишна работа.

Ако сме решили да си заредим едно страхотно куфарче с всякакви подходящи инструменти и принадлежности за дома, градината или автомобила, този месец спокойно може да посетим най-близкия за нас Lidl и да се подготвим подобаващо за следващия майсторски проект.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com