Какво се крие зад бранда Vichy

15670
Какво се крие зад бранда Vichy
Снимка: iStock/Guliver

Избора на качествена козметика за тялото винаги си ръководи от правила, които са свързани с осигуряване на здрава кожа, защитена от вредните външни влияния. Не е тайна, че всеки от нас си има своите персонални предпочитания към конкретни марки. Фирмите, които полагат особени грижи в създаването на продукти с уникална формула не са малко, но Виши е сред любимите марки, която над 80 години се отличава с производството на иновативна козметиката. Принципи за опазване на околната среда и осигуряване на добро самочувствие са в основата на това днес бранда да е водещ в присъствието си като популярен и заемащ специално място в дрогерии и аптеки.

Vichy – посветени в грижата за кожата

Не е случаен факт, че Виши е марка, която се дефинира като медицинска козметика. През 1931 година д-р Проспер Халер полага основаването на френската козметична марка продукти, които насочени към цялостна грижа за кожата. Иновациите са фокусирани върху използване ненатурални съставки, които са тествани и са доказан положителен ефект върху най-важния орган, а именно кожата.

Само на 7 километра от натуралните извори на вулканичния регион Auvergne във Франция е разположена фабриката, в която се разработват уникални козметични формули, които се предназначени за оптимална грижа на кожата. Гамата решения, които се създават тук са насочени към:

- Производство на почистващи продукти;

- Подмладяваща серия за лице;

- Слънцезащитна козметика;

- Грижа за чувствителна кожа;

- Хидратиращи продукти и други.

Всичко онова, от което се нуждае здравата кожа се създава под зоркия поглед на квалифицирани дерматолози, доказали професионалните си умения и качества за да се превърнат в част от екипа на водещия бранд.

Продукти с уникален състав

Съставките, които се използват за да се създаде наистина качествена медицинска козметика, която се характеризира със своя хипоалерген компонент се комбинират в уникална формула. Предназначени да забавят стареене на клетките и да са в основата на естественото производство на колаген и еластан от Виши залагат на една уникална съставка, която е извор на младост и живот.

Термалната минерализираща вода, която се добива от натуралните извори около фабриката съдържа над 15 редки минерала като:

- Калий;

- Магнезий;

- Калций;

- Цинк;

- Селен и други.

Благодарение на състава на козметичните продукти Виши кожата ви получава ударна доза здраве, свежест и озарен вид. Без натоварване на дермата с химични елементи, които могат да провокират поява на зачервявания и възпаления продуктите има защо да се нараждат сред екологичните, подходящи за ежедневна употреба.

Компанията следва своите принципи за качество и всеки продукт, който се предлага на пазара бива строго контролиран по отношение на минерализиращата вода, която е основна съставка в козметиката на френския бранд, посочват от https://stzagora.bg/

Сертифицирани на високо ниво

Потребителите с чувствителна кожа, склонна към поява на обриви, зачервявания, загуба на хидратация са наясно, че не всеки тип козметика е подходяща за техния тип кожа. Vichy са продуктите, които съдържат само чисти съставки, които са тествани върху чувствителна кожа и са доказали своята ефективност. Формулата залага изцяло на хипоалергенен състав и липсата на парабени, които са в основата на проблемите, които козметичните продукти предизвикват при използване.

Много утвърдени в професията си дерматолози са част от екипа на френската марка като основната мисия е да се създадат сигурни формули, които отговарят на:

- Високи хигиенни стандарти;

- Подбор на чисти съставки добити от природата;

- Прилагане на технология за пречистване на суровините, които се влагат в козметиката;

- Строг контрол, който е аналогичен с този на производството на фармацевтични продукти;

- Тестването се извършва на база на над 54 експертни медицински метода, което е причина над 80 години марката да печели призови позиции за качество и утвръденост.

Всеки етап от разработването на козметичните продукти е проследим посредством сертифицираната и внедрена система за качество и контрол.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com