Какъв цвят на косата ще Ви донесе късмет според зодията?

24931
Какъв цвят на косата ще Ви донесе късмет според зодията?
Снимка: iStock

Мислите ли да промените визията си? Един от най-добрите начини за тази цел е да боядисате косата си. Как обаче да изберем идеалния цвят? Астрологията може да помогне много на онези дами, които се съмняват кой нюанс, тон и разцветка са най-подходящи за тях.

Овен - блондинка или червенокоса

Дамите Овни са неспокойни, смели и понякога агресивни. Затова трябва да изберат интензивни цветове, които подчертават цялата им енергия. Такива са жълто-русо или червено. И двата цвята напомнят огъня, който управлява тази зодия.

Телец - кестеняво

Жените Телци са дискретни и не обичат да привличат внимание. В същото време са много самоуверени и елегантни. Затова всички нюанси на кестенявото са идеални за тях. Този тон е вечен и пасва на различни ситуации. Струва си да заложите на еднообразния моно-цвят или да го смесите с по-светли кичури, придаващи лекота на погледа.

Близнаци — комбинации

Близнаците са многостранни и непостоянни – ето защо им отива коса в смесени тонове. Те могат да включват кестеняви къдрици с руси или медни отблясъци, и коса с кичури във фантастични нюанси като бордо, розово или синьо.

Рак — светло-кестеняво или пастелно

Чувствителността и романтизмът на Раците изискват по-меки цветове. Затова се насочете към светло-кестеняво. Ако харесвате фантастични разцветки, изберете такива в пастелни тонове като, например, люляков или нежно-розов.

Лъв — медна блондинка

Лъвиците имат собствен блясък и, също така, са решителни и оптимистични. За да отговаря на характера им, цветът на косата на тази зодия трябва да е медно-рус, който привлича вниманието, където и да се появи дамата – така засилва нейната елегантност и съблазън.

Дева — шоколад

Девата е акуратна и методична зодия, която винаги обръща внимание на детайлите. Тя не харесва нищо крещящо, но иска цвят, който излъчва класически, добре поддържан вид. Затова не избирайте интензивни или много крещящи тонове. Идеалното е да заложите на шоколадовия тон, който е елегантен и пленява със своя минимализъм.

Везни - чиста блондинка

Везните е добре да си създадат имидж на блондинка, особено в стил, който някои наричат „голо русо“, а други предпочитат по-скромното „чисто русо“. Това е изискан тон, който върви добре с техния спокоен и балансиран темперамент. В крайна сметка те много ценят красотата и хармонията.

Скорпион — винено-червено

Скорпионките са темпераментни, експанзивни и много решителни. Затова могат да заложат на живи и чувствени цветове, като виненото и червеното. И двата цвята във всичките им нюанси и съчетания напълно отразяват личността на този знак.

Ако имате мазна коса, това е най-добрата прическа за Вас

Мазната коса е неприятен козметичен дефект, който може сериозно да застраши самочувствието и настроението ви. Грижата с подходяща козме...

Стрелец - розов, оранжев или коралов

Оптимистични, добродушни и нетърпеливи, амазонките-Стрелци се съчетават с весели цветове. Затова използвайте така наречените фентъзи-тонове, особено в нюанси на розово, оранжево или корал. Те носят жизненост, отличителна за този знак.

Козирог - черен или синкаво-черен

Сериозните Козирози ценят много професионалната си рутина, те са резервирани и харесват всичко традиционно. Затова едва ли искат да правят много иновации или да следват последните модни тенденции. Цветът на косата за тази зодия трябва да бъде класически и дискретен. Тук правилният залог е черен тон, респективно в неговия синкав вариант.

Водолей — платинено-русо, розово, лилаво или зелено

Научете как да имате уникална прическа за всеки ден!

Лесната прическа е най-бързият начин да промените визията си. Семплите прически са много ценни за превръщането на ежедневния външен вид...

Водолеите са непокорни и неспокойни. Това ги кара да търсят всичко, което е различно и ново. Ето защо се съчетават много добре с цветове, които са модна тенденция и излъчват силна индивидуалност. Заложете на платинено-русо, розе или фантастични нюанси на зелено и лилаво.

Риби - синьо, сиво или златисто

Леко хаотичният, мечтателен и сетивен натюрел на Рибите трябва да бъде отразен в сини, сиви или златисти цветове. Оригинален вариант са къдрици, черни като въглен. Крайният резултат ще напомня коса на принцеса, чиято основа е тъмен тон, примесен със сиви, сини и златни нюанси.

---

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com