Карлово ще е последната спирка от пътуващото автокино на Kaufland

3058
Карлово ще е последната спирка от пътуващото автокино на Kaufland
Снимка: Kaufland

Уникалният кинофестивал под звездите, организиран от Kaufland България и „Автокино“, ще завърши тазгодишното си турне из страната в Карлово. От петък до неделя включително събитието, което ще се проведе на паркинга на веригата в града, ще предложи на посетителите неповторимо изживяване и възможност да гледат някои от най-актуалните български игрални филми директно от удобството на своите автомобили.

Фестивалът ще започне на 21-ви октомври с прожекцията на успешната черна комедия „Жълт олеандър“. В събота вечер, направо от снимачната площадка, на събитието ще пристигне режисьорът, сценарист и актьор Ники Илиев. Точно в 19:00 часа той ще се срещне с феновете си в Карлово, за да представи продължението на хитовата комедия „Завръщане 2“ и да сподели с присъстващите бъдещите си планове и проекти.

Другите филмови заглавия, които карловци ще могат да гледат на специално издигнатия екран от 50 м², са „Петя на моята Петя”, „Бягство“ и „Бай Иван: филмът“. Те ще могат да си закупят билети на намалена цена, като точна информация за програмата на фестивала може да бъде намерена на страницата на организаторите.

Карлово е последната спирка от обиколката на автокиното под звездите в страната. От края на юли досега, в рамките на съвместната инициатива между Kaufland България и „Автокино“, са се провели над 130 прожекции на общо 10 актуални български филма. Уникалните по рода си събития са продължение на концепцията на най-голямата търговска верига за развиването на т.нар. One Stop Shopping. В неговата основа е залегнала идеята за осигуряване на възможно най-голямо разнообразие от услуги, места и начини за прекарване на свободното време под един покрив.

„В Kaufland непрекъснато разширяваме броя и избора на услуги, които предоставяме на нашите клиенти. Партньорството с „Автокино“ ни даде възможност да споделим съвременните български филми с над 3000 посетители в пет български града. Инициативата ни, която започна от София и продължи в Петрич, Хасково, Сливен и Карлово, предизвика голям интерес дори у хора от съседни населени места“, коментира ръководителят на направление „Централно управление на недвижимостите“ в Kaufland България Диана Костова.

Освен да избират кой от новите родни филми да гледат от седалката на автомобила си, посетителите на автокиното в различните градове имаха  възможността да се срещнат и да разговарят с част от звездния актьорски състав на лентите като Китодар Тодоров и партньорката му от филма „Жълт олеандър“ - нашумялата млада актриса Стефани Ивайло.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com