НА ЖИВОВойната в Украйна

Kaufland България разкрива 100 нови работни места

1484

Kaufland България разкрива 100 нови работни места с отварянето на хипермаркета си в столичния квартал „Горубляне“. От началото на годината до момента компанията е увеличила екипа си с близо 200 души само в София, след като отвори и своя втори хипермаркет в кв. „Младост“. Kaufland предоставя на екипа си от над 6600 души възможности за устойчиво кариерно развитие и много добри условия на труд – конкурентно заплащане и широк пакет от социални придобивки.

Като един от най-големите работодатели в страната, опериращ на територията на 35 града, веригата използва редица иновативни практики в подбора на нови служители, чрез които успя да привлече вниманието на потенциалните кандидати и получи близо 1000 кандидатури.

Kaufland България се грижи да създаде на служителите си във всеки свой магазин добри работни условия и атмосфера с комфортни и просторни социални помещения, удобни касови маси, както и оптимизирана логистика при зареждане на стоките с ергономичните сгъваеми палети за многократна употреба. За приобщаване на новите членове на екипа от хипермаркета в „Горубляне“ Kaufland ще използва „Програма за въвеждане в работата“, която се основава на три стълба – отношение, информация и обучение. Основната й цел е да представи както компанията и нейните бизнес операции, история, култура и придобивки за служителите, така и да създаде чувство за принадлежност на новите служители към една от водещите компании в ритейл сектора у нас.

Kaufland в „Горубляне“ е построен върху терен с обща площ от над 15 000 кв. м., като значителна част от тях наподобяват истински парк. Търговската площ на новия хипермаркет ще е над 2500 кв.м. и това ще е вторият обект на ритейл лидера в столицата, който ще е на два етажа. Сградата отговаря на най-новите стандарти за екологично и енергийно ефективно строителство и ще се захранва със 100% „зелена“ енергия. За обезпечаване на работата му ще се използват екологични алтернативи, които да сведат въглеродните емисии до минимум. Компанията ще продължи интензивната си експанзия и през 2023 г., когато предстои отварянето на още три хипермаркета на веригата.

Запознайте се със свободните позиции и работодателската политика на Kaufland на kariera.kaufland.bg.

Платен стаж в Kaufland България

Поради големия интерес към пилотното издание на „Стипендианстка програма 2022-2023 г.“, Kaufland България удължи срока за к...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Общество

Прогноза за времето - 29 януари...
Времето утре - 29 януари
Най-важното за деня, 28 януари...
Опасност от лавини по откритите...
Коментар №3 на седмицата: Президентска...
Коментар №2 на седмицата: Да кръстим...
Коментар №1 на седмицата: Кога...
Тежка техника продължава разчистването...
В България: "Не съм расист, но...":...
Кой има имен ден днес, 28 януари...
Най-важното за деня, 27 януари...
Румен Радев: Който твърди, че...

Последни новини