Kaufland България ще участва в сблъсък с Иван и Андрей в Мюнхен

2139
Kaufland България ще участва в сблъсък с Иван и Андрей в Мюнхен
Снимка: Kaufland

На 9 октомври (неделя) в Мюнхен, Германия, Kaufland България ще бъде един от участниците в първото издание на Bulgaria Wants You в чужбина. Основната идея на инициативата е привличането на българи, които живеят извън страната, чрез предлагане на възможности за работа и кариерно развитие у нас.

В предстоящото събитие в Мюнхен ще се проведе специален дискусионен панел на тема „На България ли й трябват хора или на хората им трябва България?“. Участие в него ще вземе Милена Караилиева, директор „Човешки ресурси“ в Kaufland България. Под формата на дискусионен „сблъсък“, воден от Иван и Андрей, тя ще защитава позицията за нуждата да привлечем българските кадри обратно у нас, заедно с нейния събеседник Георги Първанов, управляващ директор СTeam Bulgaria. От другата страна ще бъдат Яна Дечева-Книпелмайер, председател на сдружението "Българско училище "Дора Габе", Мюнхен, Германия, и Ирина Тенчева, собственик на ресторант, автор и майка на три деца. Те ще отстояват предимствата да бъдеш полезен за обществото и държавата извън пределите на България.

Освен чрез участието в дискусионния панел, Kaufland България се включва в събитието и с кариерен щанд. На него участниците ще могат да се запознаят с част от екипа на компанията и да научат повече за кариерните възможности, които водещата верига предлага в България.

Bulgaria Wants You е възможност за представителите на българската общност в Германия да се запознаят с популярни и успели българи, които от своя страна ще разкажат за трудностите, които са срещнали по пътя към успеха. Сред тях са президентът Росен Плевнелиев, журналистът Георги Тошев, продуцентът Магърдич Халваджиян и музикантката Люси Дяковска. Събитието е напълно безплатно, а всеки, който иска да присъства, трябва да се регистрира на https://bulgariawantsyou.com/events.

Повече за работодателската политика на Kaufland можете да научите на kariera.kaufland.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com