Kaufland е първият ритейлър с брошура във Viber

4380
Kaufland е първият ритейлър с брошура във Viber
Снимка: Kaufland

От тази седмица най-голямата ритейл верига в България има свой канал в мобилното приложение Viber. Благодарение на него клиентите на Kaufland ще могат да получават и разглеждат актуалната седмична брошура през своя телефон. От канала на веригата те ще се информират както за текущите промоции, така и за редица допълнителни оферти.

Присъствието на веригата във Viber я прави пионер сред ритейлърите у нас и е още една стъпка към засилването на процеса по дигитализация. Нещо повече - дигиталното разпространение на брошурата е в пълно съответствие с политиките за устойчиво развитие, които Kaufland следва

94 % от смартфон потребителите у нас имат Viber, което го прави водещо приложение за разговори в страната. По данни на компанията, през изминалата година българите са изпращали през него повече от 400 съобщения в секунда и са провели общо 50 милиона часа разговори. Непрекъснато се увеличава и броят на компаниите, които общуват със своите потребители през своите Viber канали, чат-ботове и бизнес съобщения.

Клиентите на най-голямата търговска верига в България вече могат да се абонират за актуални новини и промоции в канала на Kaufland във Viber като последват следния линк:  https://vb.me/153930. От компанията планират скоро да го надградят с чат-бот, както и с други практични функционалности.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com