Kaufland и клуб AvangarD организират туристически ретро автопоход в Южна България

2265
Kaufland и клуб AvangarD организират туристически ретро автопоход в Южна България
Снимка: Kaufland

Тази събота, 8 октомври, Kaufland България и автомобилен ретро клуб AvangarD организират туристически автопоход, който ще стартира от София, ще продължи през Петрич и Рупите и ще завърши в най-малкия град у нас - Мелник.

Любителите на хубавите коли ще могат да вземат участие или да проследят движението на интригуващата колона от 30 автомобила, която ще тръгне от паркинга на Kaufland Младост („Околовръстен път“). Стартът на официалната церемония ще бъде даден в 9:00 часа, след което автопоходът ще продължи към Петрич. В хипермаркета на Kaufland в града към събитието ще имат възможност да се присъединят местни участници, а между 12:00 и 16:00 часа петричани ще могат да се насладят на изложение на ретро и класически автомобили. От Петрич автопоходът, който се организира с развлекателна и опознавателна цел, ще продължи към местността Рупите и ще завърши в Мелник.

Всеки желаещ да покаже своя колоритен автомобил може да го направи като се запише за участие в автопохода на страницата на клуб AvangarD във Facebook.  За целта трябва да изпрати снимка на своята кола до организаторите, като автомобилът трябва да отговаря на условието да е ретро, класически или атрактивен съвременен модел. Пълната програма на автомобилното туристическо шествие може да видите отново на страницата на клуба.

Припомняме, че през юни тази година Kaufland и AvangarD Club Classic организираха съвместен ретро парад на открития паркинг с панорамна гледка на столичния хипермаркет на веригата в кв. „Банишора“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com