НА ЖИВОВойната в Украйна

Kaufland с трето отличие за лидерство в сектора на модерната търговия

810

За трета поредна година Kaufland България получи престижно отличие за лидерство в сектора на модерната търговия от ICAP Bulgaria. Това се случи по време на десетото издание на наградите True Leaders, чрез които организацията отдава признание на положителните бизнес практики у нас. Отличието на Kaufland е резултат от множество индикатори, сред които са отчетените последователни действия на компанията в грижата за своите служители, обемът на инвестицията в обучение и развитие, както и запазване и увеличаване на персонала.

„Ние в Kaufland България отстояваме лидерството си всекидневно чрез много работа, смелост за внедряване на иновации и силен и мотивиран екип. За тази награда бих искал да благодаря на всеки един от близо 7000-те служители в нашата компания. Kaufland се утвърждава и отличава именно благодарение на отдадената всекидневна работа на всеки един човек в нашия екип“, категоричен е Иван Чернев, главен изпълнителен директор на Kaufland България.

В резултат на успешните си работодателски практики, от началото на година компанията спечели близо 25 отличия в областта на работодателската марка. През 2022 г. Kaufland успешно защити за 4-та поредна година сертификат Топ Работодател, издаван от престижния международен независим институт „Top Employers Institute“, като се представи с по-добър общ резултат, както спрямо предходната година, така и спрямо стандарта като цяло. Kaufland България зае и 1-то място в тазгодишното издание на престижната годишна класация Career Show Index. 

Наградите на ICAP Bulgaria, част от ICAP group of companies - най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа - се организират за десета поредна година. True Leaders награждава всички български компании, лидери в своя сектор от икономиката, които едновременно отговарят на няколко обективни критерия, според официално публикувани данни, без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване. Наградените компании отговарят на критериите - висока доходност, увеличение или запазване на персонала, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора си на дейност.

Kaufland България открива иновативна бизнес академия в партньорство с УНСС

Лидерът в ритейла Kaufland България стартира иновативен проект, насочен към всички студенти, които искат да имат успешна кариера в бизн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Общество

Най-важното за деня, 30 януари...
Уведомяват ни до 3 дни, ако имаме...
Прогноза за времето - 31 януари...
Транспортираха спешно бебе на...
Прокуратурата: Разследването...
"За младите ли? Ако остане време":...
"Срамна пропаганда, позор":...
Омбудсманът иска транспортът...
Събраха над 1000 книги за българите...
Остават 10 дни за записване в „Пчеларски...
Доклад на Opensignal показа коя...
Какво време ни очаква през февруари?...

Последни новини