Kaufland ще мотивира българи да се връщат от чужбина

2418
Kaufland ще мотивира българи да се връщат от чужбина
Снимка: Kaufland

Kaufland България ще вземе участие в първото издание на Bulgaria Wants You в чужбина, което ще се състои на 9 октомври (неделя) в Мюнхен, Германия. Целта на инициативата е да привлече българи, които живеят извън страната, като им предлага възможности за работа и кариерно развитие у нас.

„Като една от най-големите компании у нас, Kaufland България предлага атрактивни условия на труд и мотивиращи възможности за кариерно развитие. В нашата компания има много българи, които са решили да се върнат обратно в страната ни, именно защото са избрали Kaufland за свой работодател. Условията, които ние предлагаме, са абсолютно конкурентни на тези в Европа, като даже бих казал, че в България в момента има по-голямо поле на изява, отколкото в много големи компании в Европа - с повече възможности за креативност и иновативност“. Това коментира във видеообръщение към българите в чужбина изпълнителният директор на Kaufland България – Иван Чернев: (14) Post | LinkedIn

Kaufland подкрепя инициативата Bulgaria Wants You от самото й създаване през 2020 г. В предстоящото събитие на платформата специално участие в лекторския панел ще вземе Милена Караилиева, директор „Човешки ресурси“ в Kaufland България. Неин събеседник ще бъде Георги Първанов, управляващ директор СTeam Bulgaria, с когото ще обсъдят развитието на пазара на труда в България. Темата на дискусията е „На България ли й трябват хора или на хората им трябва България?“, а водещи ще са Иван и Андрей.

Освен чрез участието на Милена Караилиева, Kaufland България ще се представи във форума и чрез щанд, където участниците ще могат да се запознаят с професионалните възможности за развитие в компанията.

Предстоящото събитие ще даде възможност на представителите на българската общност в Германия да се срещнат с популярни и успели българи, които ще разказват своите трудности по пътя към успеха. Сред тях са президентът Росен Плевнелиев, журналистът Георги Тошев, продуцентът Магърдич Халваджиян и музикантката Люси Дяковска. Събитието е напълно безплатно, а всеки, който иска да присъства, трябва да се регистрира на https://bulgariawantsyou.com/events.

Като един от най-големите работодатели в България, Kaufland осъзнава своята ключова роля на пазара на труда. Компанията се стреми да привлича българите от чужбина с подходящи възможности за кариернo развитие и обучение. През 2021 година най-големият ритейлър у нас предложи на своите служители 110 обучителни програми, в които се включиха над 6200 служители. Повече от 80% от ръководителите на  компанията са вътрешно развити хора от екипа.     

Kaufland България предоставя стимулираща работна среда и голям социален пакет на своите над 6 600 служители, в това число допълнително здравно осигуряване, спортни карти на преференциални цени, месечни ваучери за храна, гъвкаво работно време със заплащане до минута. Служителите могат да се възползват и от над 250 отстъпки за различни продукти и услуги, участие в различни полезни инициативи, спортни събития и CSR активности.

Повече за работодателската политика на Kaufland можете да научите на kariera.kaufland.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com