Керана и космонавтите, hug or handshake, Les animaux sauvages и Druga Planeta са новите попълнения в програмата на Sofia Live Festival

15740
Керана и космонавтите, hug or handshake, Les animaux sauvages и Druga Planeta са новите попълнения в програмата на Sofia Live Festival
Снимка: Sofia Live Festival

Керана и космонавтите, hug or handshake, Les animaux sauvages и Druga Planeta стават част от най-новия фестивал за градска култура и музика Sofia Live Festival На 18-ти, 19-ти и 20-ти юни 2021 г., на Колодрума в Борисовата градина ще чуем както едни от най-новите имена на българската музикална сцена, така и емблематични групи наложили се през годините.

На 18-ти юни до имената на Стругаре, Жлъч, Григовор, Гена и Мила Роберт се нарежда и това на Druga Planeta, а на 19-ти алтернативните Les animaux sauvages ще делят сцената с Анимационерите и ПИSТАМАШINA.


В неделната вечер, 20-ти юни, едни от бързо развиващите се български артисти Керана и космонавтите и hug or handshake, ще се качат на сцената на Sofia Live Festival преди добре познатите Phuture Shock и Hayes&Y.


Нашумяла от участието си в „Гласът на България“ през 2020-та година, Керана заедно със своя екипаж – космонавтите, не спират да творят и вече са почти готови със записите на своя дебютен албум. Той се очаква да излезе в средата на юни, а на 20-ти ще го представят за първи път на живо пред публика в София, в рамките на фестивала. Дебютиралите през миналата година hug or handshake пък вече са готови със своята продукция, която излиза на бял свят на 17-ти май и също ще изсвирят на живо за първи път пред публика на сцената на Sofia Live Festival. Албумът носи името ONCE UPON A PINK SEDAN и дава заявка да се превърне в едно неповторимо интерактивно музикално пътешествие.

Sofia Live Festival е най-новият музикален фестивал на София

Sofia Live Festival е най-новото попълнение в музикалния календар на столицата. Фестивалът за градска култура и музика, следващ европей...

Всички артисти гарантирано ще ни залеят с положителна енергия и страхотна музика, на които меломаните ще могат да се насладят в трите фестивални вечери.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки и със силно намален капацитет, затова препоръчваме предварителното закупуване на билети.

Билети "Ранно пиле" все още могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена от 20лв. за един ден и 50 лв. за трите фестивални дни.

За повече информация и всички новини около Sofia Live Festival може да следите страница на фестивала във Facebook и инстаграм.

https://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2021/05/13/0606097001620885007_big.jpg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от МУЗИКА:

МОЛЕЦ представят грандиозен финал на Турне 2024 в зала "Арена София"

Световният шампион по бийтбокс Skiller и гъдуларката Христина Белева с нов музикален проект

Отиде си рок легендата Стив Харли (ВИДЕО)

Британците Tailgunner откриват концерта на U.D.O. в София на 31 март

"Soul Is The Price" е новият видео сингъл от едноименното EP на Bulgarian Cartrader

Джъстин Тимбърлейк издаде албум с 18 песни

Филмът за концерта на Влади Ампов-Графа: Музикантски кеф, следващ световните тенденции

PAIN и Skindred стават част от HILLS OF ROCK 2024

Рокаджиите Bon Jovi издават нов албум (ВИДЕО)

Виктор Костов и Сион Найман ни канят да изживеем "Магията на вариациите"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com