Kimbino - еко бъдещето на пазаруването

3081
Kimbino - еко бъдещето на пазаруването
Снимка: Kimbino

 

Светът около нас се променя и то необратимо. Колкото и да не ни се иска, няма смисъл да го отричаме. И колкото и да не ни се иска, ние също трябва да промени някои неща в себе си.

Спомнете си как беше пазаруването едно време - събота и неделя - посещение на Женския пазар/пазара Кирков, Кооперативния пазар/Понеделник пазара или въобще някой голям пазар. Бавно обикаляне, разглеждане, разговори с продавачите, мъкнене на торби…

Сега не е така. Просто няма толкова много време, което може да бъде отделено за подобни дейности. Не случайно и онлайн пазаруването се развива с толкова високи темпове. По-бързо е, а и можеш да спестиш пари. Но се случват и грешки - в размера, в цветовете, в качеството…

Kimbino предлага нещо различно, което няма как да доведе до грешка - всички листовки с промоции на големите вериги, само че онлайн. Пак пести време - може да разгледате нужните категории (храна, мебели, дрехи и т.н.) само с едно натискане на мишката. Освен това по подобен начин пести и пари - сравнявате цени и намирате най-евтините. Като тези на виното в новата брошура на Лидл. Или пък специалните летни цени на някои бири в новата брошура на Била.

Онлайн листовките имат и няколко сериозни предимства пред традиционните хартиени. Първо - те са удобни - не се нуждаете от място, където да ги държите, ако ви потрябват - те винаги са на сайта. Второ - не трябва да се чудите какво да ги правите, когато изтече срокът им. Дали да я запазите, защото сте видели нещо хубаво и искате да го опитате, или да я изхвърлите, защото само събира прах. Kimbino има решение, защото са сайта се пази архив от стари брошури. И третото голямо предимство е, че не се налага да се секат дървета и да се правят мастила, за да ги получите. Както е в традиционния хартиен вариант.

Плюсовете на списъка за пазаруване

Правенето на списък за пазаруване всъщност има няколко големи плюса. От една страна, това че не се разсейвате, ви помага да купувате само продуктите, от които имате нужда. Тоест, така не давате пари за неща, които не ви трябват. Ако пък успеете да направите и списък с намалени неща, спестените средства ще се увеличат. И със сигурност ще може да ги пренасочите за себе си.

От друга страна, пазаруването по списък води до изхвърлянето на много по-малко храна. Глобалните проучвания твърдят, че близо 30 процента от произведената храна в света се изхвърля. Това е шокиращо количество, особено на фона на милионите, които гладуват. И със сигурност би било полезно, ако не сте част от тази статистика.

Толкова много плюсове, съчетани в един продукт. Kimbino е прекрасен помощник и оставя повече време за самите вас или семейството. А в тези дни това е изключително ценно.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com