Класиката: Байерн с нов треньор се хвърля срещу Дортмунд за първото място

3613
Класиката: Байерн с нов треньор се хвърля срещу Дортмунд за първото място
Снимка: Gulliver/GettyImages

Паузата за националните отбори се оказа далеч по-наситена с емоции за Байерн Мюнхен, отколкото за останалите европейски колоси. Баварците бързо-бързо решиха да сменят Юлиан Нагелсман с Томас Тухел в толкова ключова част от сезона. Предстоят четвъртфинали в Шампионска лига, както и голяма борба за титлата, в която отборът към момента изостава с точка от големия си опонент. А именно него среща сега!

Байерн Мюнхен - Борусия Дортмунд: Голямото дерби за върха в Бундеслигата

Коефициентът на efbet за това Борусия Дортмунд да победи като гост и да увеличи преднината си на върха на четири точки е 6,00, докато ставката за мечтана победа в дебюта на Тухел за Байерн Мюнхен е 1,50. Съответно пазарът за равенство е оценен на 5,40. Двата отбора се изправят един срещу друг на "Алианц Арена" в събота, 1-ви април, от 19:30 часа българско време.

Това несъмнено е едно от най-зрелищните дербита в Европа за последните години. Най-вече обаче заради попаденията, тъй като Борусия Дортмунд няма успех вече 9 поредни мача срещу Байерн. В последните им пет сблъсъка баварците са спечелили четири, като последният завърши при 2:2. Във въпросните пет двубоя са паднали общо впечатляващите 23 попадения, което прави средно по над 4,5 на двубой.

Ще си спретнат ли Байерн и Борусия ново голово зрелище?

Коефициентът на efbet за това и този път двата отбора да си спретнат зрелище за неутралния привърженик и да има над 4,5 попадения в срещата е 3,00, докато за под 2,5 гола в мача е 3,35. Съответно пък ставката за това и Байерн Мюнхен, и Борусия Дортмунд да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,51, докато за няма гол/гол е 2,70.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com