НА ЖИВОБроят на жертвите на земетресението в Турция и Сирия расте

Кметът на Асеновград получи благодарствен плакет от малки футболисти

1178

Организаторите на детския футболен турнир „Краси Костов“ Димитър Илиев и Георги Карев удостоиха кмета д-р Грудев, зам-кмета по хуманитарните дейности инж. Петър Петров и Георги Златев – гл. експерт хуманитарни дейности с плакет като признание, благодарност и принос за осъществяването на турнира. В турнира взеха участие 58 отбора в различни възрастови групи от цялата страна.

Д-р Грудев от своя страна благодари за признанието, като има каза „Ние винаги ще ви подкрепяме, винаги може да разчитате на община Асеновград. Сега влагаме финансов ресурс за да подобрим и останалата част от стадиона. Скоро ще започне тази част на стадиона, в която имаме и още няколко довършителни строителни дейности, поръчали сме 1500 седалки, което ще подобри изцяло визията на стадиона. Ще амбицира трениращите да се качат в по-горна група, за което също ще помагаме. Винаги съм казвал, че спорта учи на дисциплина и отговорност. Радвам се, че в Асеновград спорта се развива добре. Смятам, че това, което направихме със стадион „Шипка“ се отразява и на спортуващите, и на треньорите, и на родителите. Радвам се, че нещата по отношение на спорта се развиват в правилната посока на все по-високо и по-високо ниво. Разбира се помощта ни е насочена и към другите клубове, полагаме усилия и занапред също ще го правим“.

Кметът на Асеновград откри учебната година в ОУ "Христо Ботев"

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев участва в откриването на учебната година в ОУ „Христо Ботев“ в града. Той поздрав...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Асеновград

Община Асеновград с проект за...
Реновират сградата на „Старата...
По проект подменят уличното осветление...
Почистени са деретата в населените...
Пострадаха кучета на протестиращи...
100 проби вина се борят за I място...
Завод за ски в Асеновград ще строи...
Община Асеновград се отчете по...
Асеновградчани отбелязват 145...
Нова акция за едрогабаритни отпадъци...
Спасителят на богоявленския...
Напрежение в Асеновградско –...

Последни новини