НА ЖИВОВойната в Украйна

Кметът на Стамболийски: Въпреки лошото време, строителството в общината не спира

854

„Въпреки лошото време, строителството в община Стамболийски не спира“, обяви кметът Георги Мараджиев по повод продължаващия ремонт на ОУ „Христо Смирненски“ в Ново село. Градоначалникът изпрати днес на терен всички, които отговарят за довършването на започнатите в цялата община обекти. В Ново село на място, където бяха кметът на селото Иван Стойчев и директорката на училището Ваня Лазарова, отидоха заместник-кмета Теодора Денева и главния архитект Михаела Йончева- Райчинова.

Проектът за ремонт на школото е на стойност 949 294 лева. С тези средства се извършва основен ремонт на сградата, а тя беше в окаяно състояние. Дейността включва още нов покрив, нова дограма, ремонт на фасада с топлоизолация, елинсталация и вътрешен ремонт. Ремонтните дейности не са приключили и продължават. „Ще имаме една нова сграда за децата. Децата са бъдещето ни! Сбъднахме техните мечти да учат в едно прекрасно училище.

А когато са сбъднати детските мечти, са сбъднати мечтите и на техните родители. А пред учителите, които години наред преподаваха в мизерни условия - поклон! Това е духът на българския учител!“, коментира кметът Мараджиев.

 

Депутат от "Възраждане" си мисли, че Мараджиев е арестуван заради него

Депутатът от „Възраждане“ Стоян Таслаков си мисли, че кметът на Стамболийски Георги Мараджиев, е арестуван заради него. Деп...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Пловдив

Община Стамболийски ще кандидатства...
Разпределиха климатиците за...
Не искат да са "послушковци" на...
Пак много вода: Бедствено положение...
Франкофоли се завръща през юни...
От днес: Учениците от област Пловдив...
Грипна ваканция в Пловдив от сряда...
Община Пловдив ще отбележи 169...
Община Стамболийски открива...
Шеф на болница подкара линейка,...
Падналото върху момичета дърво...
Близо 8000 литра нелегален алкохол...

Последни новини