Кога мъжът прави подаръци - преведено на женски език

12865
Кога мъжът прави подаръци - преведено на женски език
Снимка: iStock

Кога мъжът прави подаръци?

Всички жени, без изключение, обичат, когато им се правят подаръци, особено обичаме да получаваме подаръци от мъже, които харесваме. В края на краищата подаръкът е не само сладка дрънкулка, но и знак, че даряващият ни цени, уважава, обича или просто проявява симпатия към нас.

Но във всичко си има един нюанс: мъжете буквално затрупват някои жени с подаръци, докато други трябва само да мечтаят за това.

Защо?

Да дариш подарък означава да общуваш. Общуването чрез подарък е по-лесно и носи радост не само на получателя, но и на този, който го прави.

Трябва да подарите, но сте пропуснали вдъхновението.

Мъжете обсипват с подаръци онези жени, които не им обръщат никакво внимание. Такива жени предизвикват истински интерес към мъжа и той иска да съблазни такава жена, независимо с какво. С помощта на подаръци той се опитва да привлече вниманието и да я спечели.

5 начина да получите повече подаръци от Съдбата

Мъжете правят подаръци на жени, към които имат чувства и искат да й угодят, за да видят усмивка на лицето й. Но трябва да се отбележи, че ако мъж срещне жена, но не й подари подаръци, това означава, че той не я смята за жена, с която би искал да сподели живота си.

Мъжът прави подаръци само на жената, към която има сериозни намерения.

Мъжете могат да започнат да затрупват жена с подаръци, когато почувстват, че жената е готова да си тръгне. Ако мъж забележи, че една жена иска да го напусне, тогава той буквално ще я затрупа с подаръци, надявайки се по този начин да спаси връзката. Мъжете обичат да правят подаръци на онези жени, които знаят как да ги приемат. В края на краищата правилното приемане на подарък, кара даващият да иска да го прави през цялото време.

Нека кажем само едно нещо, че ако една жена приеме с благодарност всеки подарък, който мъж й дава, тогава такава жена определено няма да страда от липса на мъжко внимание.

Мъжете също дават подаръци не на алчни жени, които сами дават подаръци на мъж, а защото, мъжът не иска да остане длъжен на една дама, затова й прави подаръци.

Какви подаръци не се подаряват - забравете за тях!

Разбира се, не може да се каже, че тези подаръци се дават от сърце, това е по-скоро принуден реципрочен жест.

Има друг тип жени, които получават от мъжете не просто подаръци, а скъпи подаръци. Мъжът, като правило, няма да даде на такава жена едно цвете или някаква дрънкулка, а скъп и шикозен подарък.

Мъжът и неговият букет.

1. Червени рози. Ако вашият мъж подари тези цветя, това характеризира неговата взискателност не само към любимата жена, но и към себе си. Възможно е той да е доста педантичен и склонен към самоанализ. Почти всяко момиче ще бъде доволно от ухажването му, но скоро ще разбере, че този човек не е толкова глупав, колкото изглеждаше на пръв поглед. Това е мъж, който умее да държи на думите си и да реализира обещанието. Той няма да губи време за връзка с някой, който не харесва достатъчно.

2. Бели цветя. Това могат да бъдат както рози, така и маргаритки, хризантеми, божури и др. Човек, който подарява на любимата си такива цветя, е доста емоционален и впечатляващ. Белите цветя предпочитат да дават безнадеждни романтици, които посвещават живота си на жени, постоянно мечтаят и страдат емоционално. Ако мъжът ви подари букет бели цветя, бъдете сигурни, че той има сериозни чувства в душата си и желание да направи връзката ви прекрасна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com