Когато половинката направи тези 3 неща, тя не те обича

6874

В нашето съвремие е все по-трудно да разграничим искрените чувства от целенасочените преструвки. Доверието е твърде крехко и почти не съществува дори в дългогодишните връзки. А ние жените обичаме да създаваме допълнителни сценарии в главата си, за да добавим още малко щипка пипер към така колебливата ситуация. Но всъщност според експертите по любовни взаимоотношения много лесно и само по тези 3 признака може да разберете дали вашият партньор ви лъже за истинските му чувства. 

3 действия, които индикират за фалшива любов

Срещате се само когато му е скучно

Всичките му приятели са заети? Не знае какво да прави? Е, чак тогава се среща с вас. Ако мъжът ви поставя на последно място, то със сигурност нито сте му приоритет, нито изпитва нужда да се среща с вас. Това показва, че не е много сериозен в отношенията ви и определено не е влюбен. В такъв случай не притичвайте като кученце веднага, когато той “свирне”. Покажи му, че и ти може да си заета и в никакъв случай не разкривай моменталната си готовност да се видиш с него. Ако той не разчиства графика си за теб или дълго време не може да отдели поне час, за да се видите - вероятно не е човека, на когото да посветиш вниманието си.

5 златни правила за успешна връзка

Винаги си намира оправдания

Никога няма да го чуеш, че е сгрешил - за него винаги обстоятелствата са виновни. Работата, приятелите и другите му задължения го притискат и няма никакво време за теб. Освен това той е идеалният партньор и ти трябва да се радваш, че въобще ти обръща внимание. Не ти прави комплименти, няма поне малък подарък-жест за рождения ти ден, защото “не си пада по такива неща”. Знае, че не ти е приятно, но все пак обстоятелствата са такива и той нищо не може да промени. Време е да си тръгнеш от този мъж!

Гарантира ти, че ще имате идеалното бъдеще

Постоянно те омайва с приказки за перфектното ви бъдеще,  но действията му с нищо не подсказват, че е готов да се обвърже с теб, камо ли пък да изградите семейство заедно. Винаги ти обещава, че следващата среща ще е по-дълга и по-специална, че ще ти отдели повече време, но никога не го спазва. Винаги избирай мъжа си по неговите действия, а не по кухите му обещания. Думите му нямат никаква тежест, ако не са подплатени с действие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Тези знаци на Зодиака ще започнат...
Какво прави уникални Девите с...
3 зодии трябва внимателно да планират...
Тези зодии трябва да преразгледат...
Талисманите, които ще помагат...
Зодиите, които ще имат най-много...
Дневен хороскоп за 5 декември...
Зодиите, които винаги съсипват...
Зодиите, които рядко достигат...
Кой е създал шоколада?
Кой НЕ трябва да отглежда мушкато...
Тайната на хитрите домакини за...

Последни новини