Когато успехът е комбинация от усърдна работа и качествено образование

2781
Когато успехът е комбинация от усърдна работа и качествено образование
Снимка: SoftUni

Съвременният бум на технологиите отключва множество врати за изявата на млади таланти с пространствени възможности. Компаниите все по-целенасочено се ориентират към адаптирането на съвременни науки в дейността си. Сфери като софтуерното инженерство, графичният дизайн и визуализацията, уеб дизайнът и дигиталният маркетинг, се радват на огромен интерес не просто с цел имплементиране в процесите на работа. Бизнесът вече ясно осъзнава огромната необходимост от онлайн присъствие, за което е нужно изграждането на прецизна стратегия. Един от най-ключовите елементи е визуализацията, тъй като именно тя е инструментът, способен моментално да привлече вниманието на потенциалните клиенти. В сферата на дизайна възможностите за развитие са всеобхватни и в разнообразни направления, именно това привлича и Генади Георгиев – един от успешно завършилите цялостната програма SoftUni Creative студенти, да специализира в тази област.

Генади е на 23 години, а зад гърба си вече има няколко реализирани криейтив проекта. Той стартира своето обучение в СофтУни, вдъхновен от негови приятели, преминали вече по този път. Изключително ценен за него фактор от програмата са лекторите, които притежават богат професионален опит в областта, който с радост предават директно на студентите. Това, заедно с ценната практическа насоченост на обучението, дават на Генади възможността още по време на курсовете да стартира работата по дизайн проекти за различни компании.

Студентът споделя с нас най-важната според него съставка в рецептата за успех, а именно – желанието за работа. Той смята, че всеки млад човек трябва да открие правилната за него сфера, за да е способен наистина да даде 100% от себе си, да се развива все нагоре и нагоре и да постига успехи винаги, независимо от препятствията, пред които се изправя. Генади съветва бъдещите курсисти на СофтУни да следят внимателно всяка лекция и да участват активно във всички дейности, тъй като има множество ползи, които могат да се извлекат от всеки аспект на програмата.

Ако и вашите цели за развитие в областта на дизайна са амбициозни и вече сте нетърпеливи да ги осъществите – не пропускайте възможността да се включите в цялостната програма SoftUni Creative, която стартира през септември 2019 г. SoftUni е официален партньор на Adobe за България, благодарение на което предоставя качествено образование, което да положи отлични основи за професионалното бъдеще на младите таланти. С успешното приключване на курсовете те получават държавно признати сертификати, валидни на територията на целия Европейски съюз, както и цялостна диплома за крейтив специалист в края на всички модули от обучението. Бъдещето е във вашите ръце – започнете изграждането на вашите собствени кариерни основи още сега!

Автор: Катерина Костадинова, PR&Content Expert в SoftUni

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Росен Карадимов: Министерството на иновациите и растежа внася стратегията за развитие на ББР

България увеличава вноса на евтини млечни суровини от Украйна

Турският финансов министър: От юни се задава бърз спад на инфлацията

Три компании ще инвестират общо над 100 млн. лв. в Бургас

Борисов забранява руския газ: Експерти говорят в парламента (ВИДЕО)

"Главболгарстрой" ще строи паркинг с 1000 места на Летище София

Високите световни цени на храните най-сетне може да се понижат през 2024 година

Любослав Костов: Хората в риск от бедност и социално изключване са над 30%

Може ли Индия да стане икономическа суперсила?

Американското ядрено гориво получи разрешение за АЕЦ "Козлодуй"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com