Кого ненавижда най-много всяка зодия?

9737
Кого ненавижда най-много всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Всяка зодия си има друга, с която са като куче и котка. Сайтът Thought Catalog са събрали на едно място именно тези съперничества, а ние решихме да ви ги представим в настоящата статия. 

Овен ненавижда: Скорпион

Докато и двамата споделяте интензивност, тя обикновено е единственото, с което можете да се свържете. И двамата стигате до заключения доста бързо и не се страхувате да спорите - което е почти всичко, което правите. Скорпионите са загадъчни и не се отварят лесно, което е напълно противоположно на вашата изходяща и отворена натура. Когато Скорпионите са дълбоко в унисон със своите емоции и са интроспективни, вие сте по-свързани с физическия свят около вас и предпочитате да предприемете действия. 

Телец ненавижда: Стрелец

Не сте фен на промяната и те ви стресират. Стрелецът винаги излиза извън зоните на комфорт и ви предизвиква да направите същото и дори да е направено с най-добри намерения, не можете да го понесете. Въпреки че оценявате тяхната честност, това не компенсира реалността, че просто подхождате към света по два напълно различни начини.

Близнаци ненавижда: Козирог

Опитвате се по най-добрия начин да разберете гледните точки на другите, но когато става въпрос за Козирози, имате доста трудно време с него. Козирозите са много изпитани и са верни и са толкова популярни в това, което правят. Просто се чувствате прекалено ограничени около Козирозите и смятате, че те са прекалено вкочанени, за да бъдат дългосрочни. Те ви разглеждат като твърде разпръснати и неспособни наистина да се ангажирате. 

Рак ненавижда: Водолей

Тук просто няма много общи точки. И двамата притежавате огромна способност да се грижите за другите, няма спор за това. И все пак вашите нужди и желания просто не се събират. 

Лъв ненавижда Девите

Вие двамата не сте полярни противоположности, но определено не се получава - често болезнено. Те не разбират защо всичко трябва да бъде спектакъл и вие не разбирате защо те просто не могат да се разхлабят веднъж за известно време.

Дева ненавижда: Лъв

Опитайте се колкото може, Лъвовете просто не са тези, с които работите добре. Можете да оцените тяхната увереност, но след кратко време сте склонни да ги възприемате като крещящи и арогантни. 

Везни ненавижда: Овен

Въпреки че оценявате насърчителната подкрепа на Овена, тя просто ви се струва агресивна и поразителна. Те са спонтанни и определено не се страхуват от грандиозни жестове - които искрено обичате - все пак нравът на Овена може да бъде малко неконтролируем и вашият чувствителен дух трудно се справя с тяхната откровеност. 

Как да съблазните мъж като знаете зодията му

Всички се влюбваме. За много жени личното щастие е на първо място. И често се случва мъжът, който харесват, да не им обръща внимание ил...

Скорпионите ненавиждат: Близнаци

Дори като приятели, вие искате да можете да се отворите и да им покажете тежките, по-тъмни части от себе си, а Близнаците просто не са тези, които искат да се справят с това тегло. Трудно е наистина да се разберете, дори когато искате.

Стрелец ненавижда: Телец

Вие сте гъвкави и отворени за всичко, Телецът е упорит и знае точно какво иска - и няма да се задоволи с нищо друго. Въпреки че и двамата сте честни, вие също не разполагате с най-добрия такт, когато изразявате мнението си и е трудно да поддържате нещата лесни между вас двамата. Не разбирате твърдостта на Телеца, а те не разбират липсата ви на ангажираност към едно място или човек.

Козирог ненавижда: Близнаци

Ето какво ви очаква през февруари според зодията ви

ОВЕН Новият месец идва с нови перспективи и възможности за бизнес начинания. Време за укрепване позициите на работното място. Ще изгла...

Вярвате, че традицията и структурата наистина помагат на хората да процъфтяват. И двамата просто виждате света твърде различно и е трудно да намерите нещо общо. 

Водолей ненавижда: Рак

Раците са емоционално интензивни, съсредоточени в ангажираността и предпочитат да останат у дома. Вие сте независим, отворен и искате да изследвате и подобрите света около вас. Вие не искате да бъдете обвързани, а Раците искат. Просто нямате същите интереси или желания.

Рибите ненавиждат: Дева

Вие сте чувствителни и обичате да избягвате конфликти, когато можете. Девите са критични и понякога могат да бъдат сурови. Въпреки най-добрите ви усилия, просто не можете да разберете как Девите могат да бъдат толкова откъснати и непоклатими, когато Девите вярват, че сте твърде емоционални и нерешителни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com