Кои дни от седмицата са най-добри за сключване на сделки и намиране на работа?

816

Енергията далеч не е всеки ден от седмицата идеална за работа, сделки, инвестиции. Експертите споделиха кога и защо е по-добре да планирате максимална дейност и бизнес.

Можете да презаредите късмета и енергията си за целия ден, но това няма да ви гарантира успешен старт или завършване на бизнес. Важно е да изберете правилния ден, в който искате да успеете, защото енергията на всеки делничен ден е различна.

Най-добри дни за сделки, финансова дейност, нов бизнес

Понеделник е най-добрият ден за сключване на сделки и преговори. Това показват статистиките, наблюденията. Психолозите са сигурни, че просто не може да се намери по-добро време.

Дните от седмицата, в които е добре да почистите дома си

Понеделник е идеален за сключване на сделки от енергийна гледна точка, тъй като в повечето случаи през този ден сме настроени за сериозни решения и нови начала. Самият факт, че правите това в първия ден от седмицата, ви дава увереност.

Също така в понеделник е полезно да отидете на ново място на работа, да имате интервюта. В първия ден от седмицата хората все още нямат време да се уморят, така че човекът, който провежда интервюто, е много вероятно да не бъде раздразнен, уморен. Той ще мисли за работа, а не за предстоящия уикенд, както се случва, да речем, в петък. В понеделник вероятността да ви откажат просто защото някой не ви харесва външно ще бъде по-малка.

Вторник също е идеален ден. По-добре е от понеделник за сложни задачи и ангажименти. Като цяло вторник се смята за най-продуктивният ден и това не е преувеличение. Ако в понеделник започваме нещата, то във вторник често успяваме да достигнем режима на максимална производителност.

Ето какво да правите и какво да не правите през дните от седмицата

В сряда е полезно да обобщите определени резултати от свършената работа. Това е чудесен ден за планиране и почистване на работното място. По принцип енергията на третия ден от седмицата е доста добра за работа. Сряда може да се нарече универсален ден, в който можете както да се отпуснете, така и да работите усилено и усилено.

Кога не трябва да се занимавате със сериозни сделки?

Определено не правете сделки в петък. В този ден от седмицата главите на хората доста често са пълни с грешни мисли. Много хора мислят за уикенда, за развлеченията и вечерта. Също така е по-добре да не планирате пазаруването за петък, защото статистиката показва, че много хора харчат много повече, отколкото им е необходимо в такъв ден от седмицата.

Получаването на работа в последния делничен ден също не си струва. В петък мениджърите по наемане на работа са уморени, на ръба, изнервени. Затова едно интервю може да мине възможно най-лошо, защото хората стават пристрастни. Четвъртък е последният благоприятен ден за работа, тъй като е най-малко продуктивен, така че всички ваши бъдещи и настоящи колеги могат да отделят малко повече време за общуване с нов служител.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Учени откриха ужасяващи неща...
Ето кои са основните причини мъжете...
Коя зодия е лъжливото овчарче...
Какво послание праща Вселената...
Коя зодия е вълк в овча кожа?...
Защо жените избират все по-често...
Защо хората, родени през януари...
Винаги актуални: не хвърляйте...
Най-разпространените митове...
Камъните, които успокояват и...
Пригответе се за сълзи: 30-годишният...
Евтино и безвкусно: 3 имиджови...

Последни новини