Кои са двете лица на всяка зодия?

8225

Колкото и да не ни се иска да признаем, всеки от нас има две лица, две страни - добра и не чак толкова добра. По-важното обаче е коя избираме да покажем пред света и себе си, а и по какъв начин се възползваме и от позитивите на двете страни. Нека видим кои са двете ни лица според зодията:

Овен

Овните са изключително мотивирани, трудолюбиви и енергични. Те се борят със зъби и нокти за това, което искат. Но също така са крайно нетърпеливи и избухват лесно, обичат да доминират и имат проблеми с гнева.

Телец

Телците са едновременно стабилни и уравновесени, лоялни и търсещи трайни взаимоотношения. Но включи ли се тяхната инатлива природа, стават непоносими.

Близнаци

Близнаците по природа имт двойнствен характер. Те могат да са забавни, приключенски настроени, изключително социални и предразполагащи. Но от друга страна, те са доста нетърпеливи и нервни.

Това са 5-те зодии, които имат доста ТЕЖЪК характер

Рак

Раците са емоционални, лоялни, с добра душа и емпатични. Но често страдат от различни тревожни разстройства и депресия, не са достатъчно самоуверени и постоянно се критикуват.

Лъв

Лъвовете са в центъра на вниманието, силни, амбициозни и мотивирани, уверени в качествата си. Но са твърде егоцентрични и понякога са недотам искрени. 

Дева 

Представителите на този знак са здраво и обективно мислещи, добри и верни приятели. Имат логическо и аналитично мислене и винаги вземат правилното решение. Но са твърде големи перфекционисти и стават много взискателни и критикуващи към околните.

Везни

Представителите на този знак се стремят да живеят в хармония със себе си и околния свят. Миролюбиви са, но има моменти, в които избухват и стават неразпознаваеми.

Скорпион

Скорпионите са интелигентни, духовити, лоялни, страстни и свободолюбиви личности. Те обаче могат да са и изключително злопаметни и отмъстителни особено ако ги предадете. 

Тези зодии имат най-благия характер - Ти от тях ли си?

Стрелец

Стрелците са приключенци, забавни, социални и сред най-приятната компания. По-емоционални и хаотични са, отколкото изглежда. Понякога реагират твърде рязко за дребни детайли. Ако са разгневени не признават никакви ограничения или закони.

Козирог

Козирозите са интелигентни, целеустремени и организирани личности, които поставят на първо място работата си. Поради това обаче често изглеждат като самохвалковци и егоцентрици в очите на другите.

Водолей

Представителите на този знак са свободолюбиви, природно интелигентни, любопитни и приятни хора. Могат да се превърнат в любимата ви компания, но са твърде потайни и резервирани - едва ли ще можете да изкопчите информация от тях, ако не са решили да ви я споделят.

Риби

Рибите винаги се грижат за околните, имат добро сърце и са мечтатели. Но това бягство от реалността им създава изкривени представи за света.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

3 зодии ще трябва да променят плановете...
Какъв цвят на косата ще Ви донесе...
Уникално любовно пожелание за...
Уникално късметче за всяка зодия...
Бил Гейтс ще става дядо (СНИМКА)...
Финансово изобилие за 3 зодии...
Нещо интересно за зодия Лъв,...
Жените от тези зодиакални знаци...
Лошите страни на всяка една...
Колко бързо прощават зодиите -...
Защо наричаме филията с кайма...
Единствената зодия, която никога...

Последни новини