Кои са любовните проблеми на всяка зодия?

14090
Кои са любовните проблеми на всяка зодия?
Снимка: iStock

Хората с еднакъв зодиакален знак имат общи черти на характера, които най-често забелязваме при човешките взаимоотношения. Затова днес ще поговорим за слабите места на отделните зодии в любовен аспект.

Овен

Очаквате да сте постоянно обичани и обгрижвани, но не давате същото на половинката си. Твърде агресивни, импулсивни и нетърпеливи сте с човека до вас. Той не е гъба, която да попива всяко ваше настроение.

Телец

Не прощавате лесно и не правите компромиси, инатът ви доста пречи за хармоничните ви отношения с околните. В някои ситуации сте твърде критични и взискателни към своите партньори. Научете се, че за да е щастлива и здрава една връзка, не бива да налагате само своето мнение.

Близнаци

За вас все още по-важна е плътската любов, отколкото емоционалната. Не отдавате достатъчно внимание на истинските чувства, а винаги превес има вашия нестихващ нагон. Страх ви е да се обвържете емоционално с друг човек и когато усетите, че нещата тръгват в тази посока - побягвате. 

Какво е любовта за различните зодии?

Рак

Изпитвате постоянната нужда от внимание и грижи и когато не ги получавате - започвате да се държите като незрели деца. Не сте достатъчно самостоятелни във връзката и винаги зависите от другия, а на него гледате като на ваше притежание.

Лъв

Изисквате от другия да ви обича повече, отколкото вие него. Постоянно се съмнявате дали това е любовта на живота ви. Обръщате немалко внимание и на финансовите възможности, а когато сте ядосани изричате неща, за които съжалявате впоследствие. 

Дева 

Вие сте твърде критични и взискателни, тъй като сте перфекционисти, очаквате и другият да гледа на света по същия начин. Не си осигурявате достатъчно лично пространство и ставате зависими един от друг.

Везни

Доста често разрушавате отношенията си, когато първите искри угаснат и се настани рутината. Рядко правите компромиси и не споделяте много за личния си живот извън връзката, но изисквате от другия да го прави.

Скорпион

Не правите компромиси с прелюбодейството. Много бързо се отегчавате в любовните отношения и трудно някой задържа интереса ви. Злопаметни сте и рядко споделяте какво ви тормози.

Разберете как мъжете показват любовта си според зодията?

Стрелец

Отдавате твърде голямо значение на личната си свобода, която не е в границите на нормалното. Не можете дълго да се задържите само с един партньор и на едно място. Не зачитате мнението на другия.

Козирог

Веднъж постигнете ли нужния комфорт с половинката си, след това не си мърдате пръста за укрепване на връзката. Винаги намирате начин да се оправдаете с другия за собствените си грешки.

Водолей

Много трудно взимате решение за една връзка и винаги пред вас стои въпросът дали пък няма да намерите нещо по-добро, което разклаща отношенията ви със сегашния партньор.

Риби

Не споделяте как се чувствате и винаги се опитвате да се справяте сами, не отделяте достатъчно внимание на половинката си и ви липсва нужната комуникация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com