Кои са любовните проблеми на всяка зодия?

13890

Хората с еднакъв зодиакален знак имат общи черти на характера, които най-често забелязваме при човешките взаимоотношения. Затова днес ще поговорим за слабите места на отделните зодии в любовен аспект.

Овен

Очаквате да сте постоянно обичани и обгрижвани, но не давате същото на половинката си. Твърде агресивни, импулсивни и нетърпеливи сте с човека до вас. Той не е гъба, която да попива всяко ваше настроение.

Телец

Не прощавате лесно и не правите компромиси, инатът ви доста пречи за хармоничните ви отношения с околните. В някои ситуации сте твърде критични и взискателни към своите партньори. Научете се, че за да е щастлива и здрава една връзка, не бива да налагате само своето мнение.

Близнаци

За вас все още по-важна е плътската любов, отколкото емоционалната. Не отдавате достатъчно внимание на истинските чувства, а винаги превес има вашия нестихващ нагон. Страх ви е да се обвържете емоционално с друг човек и когато усетите, че нещата тръгват в тази посока - побягвате. 

Какво е любовта за различните зодии?

Рак

Изпитвате постоянната нужда от внимание и грижи и когато не ги получавате - започвате да се държите като незрели деца. Не сте достатъчно самостоятелни във връзката и винаги зависите от другия, а на него гледате като на ваше притежание.

Лъв

Изисквате от другия да ви обича повече, отколкото вие него. Постоянно се съмнявате дали това е любовта на живота ви. Обръщате немалко внимание и на финансовите възможности, а когато сте ядосани изричате неща, за които съжалявате впоследствие. 

Дева 

Вие сте твърде критични и взискателни, тъй като сте перфекционисти, очаквате и другият да гледа на света по същия начин. Не си осигурявате достатъчно лично пространство и ставате зависими един от друг.

Везни

Доста често разрушавате отношенията си, когато първите искри угаснат и се настани рутината. Рядко правите компромиси и не споделяте много за личния си живот извън връзката, но изисквате от другия да го прави.

Скорпион

Не правите компромиси с прелюбодейството. Много бързо се отегчавате в любовните отношения и трудно някой задържа интереса ви. Злопаметни сте и рядко споделяте какво ви тормози.

Разберете как мъжете показват любовта си според зодията?

Стрелец

Отдавате твърде голямо значение на личната си свобода, която не е в границите на нормалното. Не можете дълго да се задържите само с един партньор и на едно място. Не зачитате мнението на другия.

Козирог

Веднъж постигнете ли нужния комфорт с половинката си, след това не си мърдате пръста за укрепване на връзката. Винаги намирате начин да се оправдаете с другия за собствените си грешки.

Водолей

Много трудно взимате решение за една връзка и винаги пред вас стои въпросът дали пък няма да намерите нещо по-добро, което разклаща отношенията ви със сегашния партньор.

Риби

Не споделяте как се чувствате и винаги се опитвате да се справяте сами, не отделяте достатъчно внимание на половинката си и ви липсва нужната комуникация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Тези зодии ще успеят да си починат...
Тези зодии ще придобият авторитет...
4 зодии ще преживеят обрат на съдбата...
За 3 зодии ноември 2022 г. ще завърши...
За 3 знака от Зодиака краят на ноември...
3 зодии, които в началото на декември...
Зодиите, които ще имат нови цели...
Тези зодии ще са крайно непродуктивни...
Дамите от 3 зодии не обичат да флиртуват...
Зодиите, които ще имат невиждан...
3-те най-чести причини жената...
Успешни техники за осигуряване...

Последни новини