Кои зодии са най-засегнати от кризата на средната възраст?

5840
Кои зодии са най-засегнати от кризата на средната възраст?
Снимка: iStock

Кризата на средната възраст е кошмар за много, но пък е неизбежно явление и е част от нашия земен път. Макар да внася известни промени в живота и лек дискомфорт, някои хора успяват успешно да преборят “страничните ефекти”. Астролозите споделят, че хората от различните зодии реагират по различен начин на кризата на средната възраст. 

Открийте своята зодия и вижте какво е присъщо за нея през този период:

Овен

За вас преходът към средната възраст е депресивен, тъй като идват мрачни мисли, съврзани с това, че не можете да върнете младостта си, а сексът ще става все по-гаден с годините. Не се притеснявайте обаче за интимните си отношения, защото при вас Овни, желанието за секс си отива едва в дълбока старост.

Телец

Кризата на средната възраст при Телците е свързана с желание за някаква радикална промяна в живота им. Тя обаче рядко се осъществява, само плановете са нея са големи.

Зодиите, които са обречени на бедна старост

Близнаци

Близнаците отключват демоните си през този период - желанието им за интриги се засилва, стават все по-двулични и лъжливи. Съветваме всички други много да внимават покрай тях през този период.

Рак

Представителите на зодия Рак може би изживяват най-интензивно кризата на средната възраст. Те осъзнават, че животът им доста е напреднал и започват да се грижат много повече за себе си и интересите си - вглъбяват се изцяло в осъществяването на своите мечти.

Лъв

Лъвовете стават още по-лакоми през този етап от живота си. Грабят от него с пълни шепи, а страстите им се засилват с всяка изминала година.

5 зодии, които остаряват по-бързо от другите

Дева

Девите виждат кризата на средната възраст като нещото, което ще ги отдалечи от хубавите неща в живота. Изпадат в ужас от тази мисъл и нерядко изпадат в депресия.

Везни

Везните преминават през кризата на средната възраст плавно и поетапно. Тя не ги връхлита като буря и затова пораженията са минимални. 

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион преживяват нелеко кризата, демоните им се събуждат, те се озлобяват още повече, но също и се страхуват. Имат нужда от подкрепа и любов.

Стрелец

Може би това е периодът, в който Стрелците осъзнават, че не могат винаги да бъдат самотни пътешественици и авантюристи. Тогава у тях се заражда желанието за семейство и установяване на едно място.

Зодиите, които откриват любовта в по-зряла възраст

Козирог

Козирозите най-накрая се отпускат, но не по своя воля - кризата на средната възраст ги прави същински мекотели. Хубавото обаче е, че бързо се отвращават от бездействието и се връщат към стария си начин на живот.

Водолей

Водолеите ненавиждат старостта, те се плашат от нея и въобще не могат да си представят да бъдат “стари”. Затова настъпи ли този момент, те се опитват да забавят остаряването си възможно най-дълго - спазват режими, спортуват, подлагат се на процедури и т.н.

Риби

Рибите не показват влиянието на кризата, но тя поражда в тях носталгия и депресия по загубеното време. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии ги очаква проклятието Сизифов труд днес?

В Четвъртък ще бъдат позлатени тези 4 зодии!

На 25-ти април: Числото 25 ще направи 4 зодии богати на късмет!

Съвет за всяка зодия за днес, 25 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 25 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 25 април 2024

25 април: Везните ще се събудят късметлии, а Скорпионите червиви с пари!

Дневен хороскоп за 25 април 2024 г.

Фаза на Луната на 25 април 2024 г.

Кои зодии ще полетят от щастие в началото на май?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com