Любопитно

Кои зодии са с най-добър майчин инстинкт

5325
Някои дами дълги години не се чувстват готови да станат майки, а други искат да си имат детенце възможно най-скоро. Причината за това е, че при жените от различните зодии майчинският инстинкт работи различно. Ето от кои зодии са най-грижовните и отдадени майчици:

Овен

Майката Овен е строга, но справедлива. Тя възпитава борбени и силни деца, които от малки знаят какво искат и как да го постигнат.  Нейните деца са самостоятелни и с изявени лидерски качества от малки.

Телец

За жената от зодия Телец е най-важното да бъде приятел с децата си. Тя не е твърде строга и взискателна, но е любяща и разбираща. Старае се да развие творческия потенциал на хлапетата си и да ги подкрепя във всяко начинание.

Близнаци

Жената от зодия Близнаци е непредвидима дори за собствените си наследници. Тя е забавна и щура майка, но това няма да ѝ попречи да стане строга и назидателна, когато децата ѝ са направили беля.

Рак

Майките от зодия Рак са тревожни и вечно загрижени за децата си. Когато не могат да се свържат с тях по телефона, изпадат в паника. Държат да имат пълен контрол над хлапетата си и са малко обсебващи.

Лъв

Майката от зодия Лъв живее чрез детето си. Тя е амбициозна и иска детето ѝ да успее в това, където тя се е провалила. Ако в своето детство тази жена е страдалата от липса на достатъчно средства, то сега няма да пести пари, за да осигури най-доброто и скъпото на своето отроче.

Дева

Девите са сред жените с най-силен майчински инстинкт. Те са майки, приятели и лечители за своите деца. Умеят да ги разбират дори без думи. Усещат от какво се нуждаят техните малчугани и намират начин да им го предоставят.

Везни

Жената от зодия Везни се раздава напълно на децата и съпруга си. Обича да глези близките си и да ги радва. Но често се чувства изтощена от домакинската работа и всички задачи, с които сама се нагърбва.

Скорпион

Това е майка, която може да огласи целия блок, когато се кара на децата си. Причината не е, че те са безобразно лоши, а че тя лесно се пали дори и от най-дребните детски пакости. А след това съжалява, че избухва така бързо.

Стрелец

Тя е забавна и изобретателна майка, която винаги измисля приключения за цялото семейство. Обича да се придържа към рутина и навици, за да възпита у децата си дисциплина и постоянство. Нейните хлапета растат щастливи и уверени.

Козирог

Тя е майка, която държи на външния си вид и може би изглежда не толкова загрижена за своите деца. Но това въобще не е така. За детето си би направила абсолютно всичко и по-добре никой да не предизвиква нейния майчински инстинкт.

Водолей

Тя е нетрадиционна и колоритна майка, която обича да играе с децата си, да ги води на разходки и и да им измисля полезни игри. Възпитава любознателни, будни и независими деца, които имат добра връзка с природата.

Риби

Майката Риби се грижи отлично за децата си. Тя има силен майчински инстинкт и обожава да се занимава със своите наследници. Харесва ѝ да им чете приказки и да ги учи на нови неща. За нея възпитанието и отглеждането на малчугани е истинско удоволствие.

Етикети:

Още от Любопитно

7 брутални истини за мъжете
Дневен хороскоп за 20 април
КЪСМЕТЧЕ според деня, в който си роден
7 ужасно вредни навика, които си смятаме за полезни
Най-готините вицове и смешки, които ще видите днес
4-те най-ревниви ЗОДИИ сред жените

Последни новини