Кои зодии се обичат като куче и котка?

6210

Кой не обича добра аналогия като между котка и куче? И двете имат своите предимства, но понякога просто не се разбират. Същото важи и за зодиакалните знаци - някои от тях просто не си подхождат. Така че нека да проучим кои двойки зодии са като котка и куче, винаги в противоречие помежду си.

Овен и Скорпион

Нека започнем с очевидното: Овен и Скорпион. Представени съответно от Овена и Скорпиона, не е чудно, че тези два знака често си навличат удари. И двамата имат силни характери, поради което е трудно да се намери компромис между тях. Овенът е известен с огнения си темперамент, докато Скорпионът е известен с това, че е доста отмъстителен. Тези двама никога няма да отстъпят от предизвикателство!

Близнаци и Дева

Макар че и двете зодии се стремят към съвършенство по свой собствен начин, това често може да доведе до конфликти между тях. Близнаците са по-спонтанни, докато Девата обича да планира всичко предварително, което води до много разногласия относно начина, по който трябва да се изпълняват задачите. Освен това и двата знака са склонни да бъдат доста критични един към друг с думите си, което води до спорове, които трудно се разрешават бързо.

Лъв и Козирог

Тези два знака имат много различни подходи към живота, които могат да създадат напрежение помежду им. Лъвът се стреми да се забавлява, докато Козирогът приема нещата на сериозно; това води до сблъсъци за това как най-добре да се подхожда към ситуациите в живота или към начинанията, свързани с работата. Освен това Лъвът обича да привлича вниманието, докато Козирогът предпочита да работи зад кулисите; това може да затрудни Лъва да разбере откъде идва Козирогът при вземането на съвместни решения.

Въпреки че тези три двойки зодии невинаги се разбират по различни въпроси, разбирането на причините за сблъсъка може да ни помогне да се ориентираме по-добре във взаимоотношенията си, тъй като научаваме повече за себе си и за другите около нас! В края на краищата астрологията не е само изучаване на звездите - тя е и разбиране на хората на по-дълбоко ниво, за да можем да изградим по-силни връзки с хората около нас въпреки различията ни! Разбирането на причините, поради които някои зодиакални знаци може да не се разбират, може да ни помогне да разберем по-добре и себе си!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Любими цветове: Какво казват...
10 навика, характерни за успешните...
7 знака, че това определено не...
Как в различните части на света...
Може ли една жена да изглежда модерна,...
Перфектен маникюр за къси нокти...
Американка роди, без да знае,...
Време за пътешествие: Ето кои...
Маникюрът в черно и бяло е перфектен...
От какво се прави маргаринът –...
Пречиства ли организма пиенето...
5 стайни цветя, които ще донесат...

Последни новини