Колко бързо прощават зодиите - научете какво е характерно за всяка от тях!

3394

Широко е разпространено мнението, че прошката и забравянето са необходими, за да се преодолее миналото. До каква степен обаче това е вярно?

Тези зодии най-лесно прощават!

Овен

Нормално е Овенът да е ядосан на онези, които са го онеправдали - но това не трае дълго. Лесно се нервира и може да затаи неприязън за няколко дни. Но ако наистина го е грижа за този човек, е само въпрос на време да прости.

Близнаци

Близнаците не са способни да таят злоба срещу никого. Когато някой направи нещо, което Близнакът не харесва, той веднага дава да се разбере. Ако се скара с някого, на следващия ден дори няма да си спомня - защото е от зодиите, които умеят да прощават.

Везни

Везните също са от зодиите, които знаят как да прощават - защото просто искат да разпространяват любов и щастие. Затова Везната се стреми да опази приятелството - независимо колко лош е бил спорът. Ще приеме извинението ви веднага, само за да поддържа нещата в хармония.

Да, има зодии, които прощават лесно. Но съществуват и други, които са, нека да го кажем по-деликатно, тяхна противоположност.

Ето най-отмъстителните зодии!

Скорпион

Първият в списъка на злобните зодии, естествено, не се и очаква да бъде някой друг. Скорпионът не прощава никак лесно, ако е наранен. Поради страстния си темперамент изпада в крайности. Това е знакът, който винаги отмъщава, и то доста безмилостно, когато се почувства обиден.

Рак

Ракът е зодиакален владетел на паметта и чувствата. Той помни всички важни дати, пази бележките, снимките, съобщенията. Ако бъде наранен, се затваря емоционално и трудно ще се разкрие отново, без първо да си разчисти сметките.

Риби

Рибите се смятат за романтичен знак и затова са много чувствителни. Когато са наранени, се отдръпват и са склонни към тъга и плач. Затварят се в личния си свят, където мълчаливо изживяват чувствата си. Трудно прощават и никога вече не възстановяват предишните чувства.

Козирог

Козирогът е известен със своята твърда и решителна позиция. Това е зодия, която обича да сключва споразумения и се стреми да ги изпълнява. Когато е наранен, остава студен в своите отношения. Не се заслепява от емоциите си.

Лъв

Ако Лъвът е обиден, винаги отвръща със същото. Не премълчава, ако е провокиран. Обидят ли го, демонстрира най-силната си страна – самоувереността. Не тъгува и не се затваря, а се изправя и тъпкано си връща обидата.

Дева

Девите не обичат да си губят времето в емоционални мелодрами. Ако бъдат наранени, демонстрират своята по-критична и аналитична страна. Имат вродена способност да посочват грешки и недостатъци – по-добре не ги засягайте, защото болезнено ще почувствате острия им език и напорист темперамент.

Стрелец

Стрелците обикновено говорят истината в очите и не пазят чувства вътре в себе си. Конфронтацията е стихията на този знак, който не оставя нищо за по-късно – в конфликтите се чувства като риба във вода. Ако е наранен, лесно ще се отърве от това и ще продължи да живее, както му харесва.

Водолей

Водолеят държи на идеите и идеалите. Той се чувства обиден, ако се конфронтира с хора, които имат слаби аргументи – такива са недостойни за вниманието му. Не променя лесно мнението си. Не е от типа, който таи злоба – просто намира нови приятели, които повече уважават неговите възгледи.

Телец

Въпреки, че Телецът е известен със своето търпение и спокойствие, това е зодия, която не понася да бъде подминавана, особено в материален и финансов план. Спокоен е и изчаква подходящия момент, за да отговори на нанесена му обида. Ако е наранен, умишлено бави събитията, докато противникът му се измори – тогава нанася удар.

---

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Тези 3 зодии трябва да внимават...
Предстоящата седмица: Кои зодии...
2 неща, с които НИКОГА не трябва...
Тези зодии са най-тежките свекърви...
Кои зодии вървят чрез нахалство...
Будистки мъдрости за по-щастлив...
Странните неща, които мъжете...
Как да се справите с разбито сърце?...
3 детайла, които правят едно момиче...
5 начина да получите повече подаръци...
9 коварни капана на съзнанието,...
Подаръци от съдбата: 5 съвета...

Последни новини