Комбинацията между тези зодиакални двойки може да бъде унищожителна

11714

Дори и знанията ни относно астрологията да са минимални, всеки от нас е наясно, че има зодии, които са перфектни заедно или други, които не се понасят особено. Но има и такива, които не си подхождат до такава степен, че съберат ли се могат да създадат само унищожителни проблеми един за друг.

Опустошителни зодиакални двойки

Овен и Рак

Овните са твърде импулсивни, нетърпеливи и агресивни за крехката и ранима душа на чувствителния Рак. Почти невъзможно е те да достигнат до едно общо решение или пък някой от тях да направи компромис. Доминантността на Овена и емоционалността на Рака създават една унищожителна двойка с доста разклатени отношения.

Телец и Водолей

И двата знака обичат да вземат контрола в свои ръце, а в любовно отношение тази двойка е сред най-лошите. Нито един от тях няма да отстъпи властта и няма да измени на мнението си, като в техните отношения по този начин преобладават само разправиите, които не водят до нищо добро.

6-те двойки зодии, които никога няма да имат общо бъдеще

Скорпион и Овен

Тези два знака по принцип си приличат доста и именно техните прилики ще създават проблеми в любовно отношение. Във връзката постоянно ще се състезават един с друг и ще се борят за “трона”, като всичко друго остава на заден план.

Лъв и Скорпион

Още една пагубна за самите участници връзка. И двете зодии са доминантни и могъщи, обичат драмата и въобще не си падат по компромисите. Между тях в любовта никога не може да се изгради здрава, стабилна и хармонична връзка. Тя винаги е съпроводена с много разправии и филмови сценарии.

Стрелец и Дева

Представителите на зодия Стрелец са по-жизнени, свободолюбиви, рискови играчи. Девите обаче са точно противоположното на тях - те са здраво стъпили на земята, прагматични и изобщо не поемат рискове. Противоположностите в този случай не се привличат, защото естеството на различията им не позволява изграждането на стабилни любовни взаимоотношения.

Между тези двойки зодии винаги ще има неустоимо ПРИВЛИЧАНЕ

Рак и Везни

И двете зодии имат проблеми с доверието и гледат по различен начин на връзката. Везните винаги залагат на емоциите си, докато Раците се основават и на своя разум. Според астролозите това е още една зодиакална двойка, която не може да се наслаждава на мир и хармония в любовта.

Лъв и Дева

И последната зодиакална двойка, която се оказва унищожителна. Емоционалната свързаност между Девата и Лъва е доста бледа и това създава огромна пропаст между двете зодии. Освен това борбата за надмощие и при тях е неопрощаваща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Жена Телец и мъж Дева – очаквайте...
2023 година трябва да е добре планирана...
Хроничните, пренебрегвани заболявания,...
Негативни емоции в първите дни...
Зодиите, които имат нужда от съвет...
Да използваме ли зехтин за пържене?...
Знаете ли как се казва бащата на...
От жълтите петна по ваната няма...
Как спагетите да не се слепват-...
Пълнолунието на 8 декември ще...
Двойките от тези зодии никога...
Уникално Късметче за всяка зодия...

Последни новини