Конфликтните зодии и душиците – проверете от кои сте

8059
Конфликтните зодии и душиците – проверете от кои сте
Снимка: iStock

Във всеки от нас се крие по един ангел и дявол. Никой не е само добър или само лош. Понякога отделните ситуации те принуждават да отключиш страна от характера, която дори самият ти не си познавал.

Но астролозите все пак са на мнение, че везната в повечето случаи клони е по-наклонена от едната страна. И затова ни помагат да разберем кои са най-големите “дяволи” в зодиака и кои са “чисти като сълза” ангели. 

Вижте любопитната класация в следващите редове. Започваме от най-големите добряци до пакостниците.

Везни

Разбира се, няма как дипломатичните Везни да не са в добрия отбор. Те винаги се опитват да са в добри отношения с всички, избягват конфликти и неприятности.

Телец

Телците умеят да прощават, не са злопаметни, грижовни са и отзивчиви - това им е достатъчно, че да си заслужат второто място сред ангелите.

Риби

Рибите са много морални и не престъпват ценностите си. Те също са отзивчиви и грижовни, прощават и са състрадателни, но понякога отвръщат агресивно на неблагодарниците, поради което заемат третото място.

7-те най-добри качества на всяка зодия

Стрелец

Стрелците са позитивни личности, които винаги намират за какво да се усмихнат. Раздават любов на всички и са безгрижни. Не таят омраза към никого.

Водолей

Водолеите обичат да помагат на другите, за тях извършването на услуга е сред любимите им хобита. Те са искрени и чувствителни. Изразеното им сексуално желание обаче ги нарежда на пето място.

Близнаци

Златната среда заема не кого да е, а именно Близнакът. Той умело балансира ангелското и дяволското в себе си. Или пък обратното - у него винаги се борят ангелът и дяволът.

Кои са вашите най-добри приятели според зодията ви?

Лъв 

Лъвовете показват само добрите си черти, докато някой не настъпи Ахилесовата им пета. Тогава може да се сблъскат с най-големия си враг.

Рак 

Раците от сърце искат да бъдат ангелчета, но изкушенията по пътя им и тази слаба воля ги подтикват винаги към прегрешения, затова те са и една стъпка по-близо до дяволското.

Дева

Девите, подобно на Раците, са добри и грижовни, докато някой не събуди тъмната им страна. Тогава жаждата за мъст и надмощие не може да бъде потушена.

Кои са зодиите с най-добър характер?

Овен

Овните усърдно се борят за първото място сред дяволчетата. Те имат немалко грехове, обичат изкушенията и дори нарочно престъпват границите. Те се зареждат от порока.

Козирог

Козирозите, както вероятно много от вас са се изненадали, заемат второто място в дяволската страна. Това се дължи на тяхната надменност, жажда за власт, лицемерие и склонност към саботаж - списъкът не е малък, нали?

Скорпион

И дяволът на класацията, разбира се, е Скорпионът. Те не само че обичат прегрешенията за себе си, но и подтикват останалите да прегрешават с или заради тях. Определено Скорпионите са съдружници на дявола.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои женски зодии са много по-смели от повечето мъже?

Кои зодии ги очаква проклятието Сизифов труд днес?

В Четвъртък ще бъдат позлатени тези 4 зодии!

На 25-ти април: Числото 25 ще направи 4 зодии богати на късмет!

Съвет за всяка зодия за днес, 25 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 25 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 25 април 2024

25 април: Везните ще се събудят късметлии, а Скорпионите червиви с пари!

Дневен хороскоп за 25 април 2024 г.

Фаза на Луната на 25 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com