Крис Хемсуърт или Робърт Патинсън е най-красивият мъж в света според "Златното сечение"?

5001
Крис Хемсуърт или Робърт Патинсън е най-красивият мъж в света според "Златното сечение"?
Снимка: Getty Images

Стана ясен официалният топ 10 на най-красивите мъже в света, подредени според параметрите на "Златното сечение" на красотата, което измерва физическото съвършенство. Любопитният списък е съставен с помощта на най-новите техники за компютърно картографиране от лицевия козметичен хирург д-р Джулиан Де Силва, който използва технологията в работата си.

Крис Хемсуърт или Робърт Патинсън е най-красивият мъж в света? Предлагаме ви да разберете като проследите класацията от 10-о до 1-о място, за да разберете кой красавец се доближава до 100% съвместимост със "Златното сечение".

10. Дуейн Джонсън "Скалата" - 86,07%

Дуейн Джонсън "Скалата" е вторият най-възрастен мъж в списъка и остарява отлично. Той получава добра оценка за формата на устните си и разстоянието между устните и носа си. Най-нисък резултат в първата десятка има за носа си, който е малко по-широк от този на останалите", коментира д-р Де Силва, който ръководи Центъра за съвременна лицева козметична и пластична хирургия на Харли Стрийт, Лондон.

9. Хенри Голдинг - 87,98%

35-годишният сърцеразбивач дебютира в игралното кино в хита от 2018 г. "Луди богати азиатци". Той играе главна роля и във филмите "Last Christmas", "Snake Eyes" и "Persuasion". Д-р Де Силва обяснява: "Малайзийско-британският актьор и водещ получава висока оценка за формата на брадичката и разстоянието между очите, но губи точки заради формата на носа и лицето си."

8. Джордж Клуни - 89,91%

Джордж Клуни

Джордж Клуни е още един представител на "старото поколение". Ето какво гласи коментарът за него на специалиста по козметична хирургия: "Той все още е изключително красив мъж, но лицето му е загубило обем и неизбежно има известно увисване около очите. Това, че на 61 години той все още е в челната десятка, е забележително и е доказателство за невероятния му естествен външен вид".

7. Крис Евънс - 91,92%

41-годишният Крис Евънс е обявен за най-сексапилния жив мъж на списание "People" през 2022 г. и разбива сърцата на много дами още от дебюта си във филма "Жестоки хора" през 2005 г. "Звездата от "Капитан Америка" наистина притежава онзи класически изваян холивудски вид и получава висока оценка за разположението на очите и почти перфектната хармония на контура на лицето му.", казва д-р Да Силва.

ОЩЕ: Ето коя е жената с най-красивото лице за 2022 г.

6. Робърт Патисън - 92,15%

Актьорът е в челната петица в почти всички категории заради класически оформените си черти и "чудесно изсечената си челюст". Д-р Де Силва каза: "Единственият му резултат под средния е за устните, които са малки и плоски."

5. Джуд Белингам - 92,22%

Джуд Белингам стана сензация на Световното първенство по футбол в Катар и то не само заради футболните си умения. "Чудесно е да се види, че футболната звезда на Англия Джуд Белингам има толкова високи резултати. Белингам получава висока оценка заради почти перфектното разположение на устните и носа му. Цялостната форма на лицето му е с една от най-ниските оценки в първата десетка.", е коментарът на д-р Де Силва.

4. Хари Стайлс - 92,3%

Хари Стайлс

Де Силва казва: "Хари Стайлс се класира на четвърто място и получава почти перфектните 99,7 процента за брадичката си. Той е на второ място за разстоянието между очите си. Не е изненадващо, че Стайлс бързо се превръща в разбивач на женски сърца, както и в музикална суперзвезда".

3. Майкъл Б. Джордан - 93,46%

Американският актьор, известен с ролите си в "Черната пантера" и "Крийд", също получава високи оценки. Ето обосновката на д-р де Силва: "Актьорът Майкъл Б. Джордан оглавява класацията за широчина и дължина на носа си, а за брадичката си остава втори. В генералната класация заема почетното трето място."

Златното сечение – Божественият код

Ако красотата може да се измерва с числа, кое би било най-красивото число? Златното сечение в човешкото тяло През 2012 г. британският...

2. Крис Хемсуърт - 93,53%

"Крис Хемсуърт сега е една от най-големите филмови звезди в света, след като за пръв път се прослави, именно благодарение на изчистената си външност, в австралийската сапунка "Home and Away". Той притежава старомодния блясък на Холивудските звезди от миналото и това е много важно при измерването на класическата красота.", казва Де Силва.

1. Реге-Жан Пейдж - 93,65%

Реге-Жан Пейдж

Реге-Жан Пейдж е категоричен победител. Ето и какво е обяснението на специалиста по козметична хирургия: "Реге печели заради класически красивото си лице и великолепните си кафяви очи. Той получава най-висок резултат за разстоянието между очите си и тяхното разпределение. Перфектно оформените му устни също получават висока оценка, а единствената малко по-ниска оценка, която получава, е за ширината и дължината на носа."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Силвена Роу за наводнението в Дубай: Има изоставени коли по улиците (ВИДЕО)

Не съм звезда: Мария Силвестър с изненадващи разкрития за "Бригада Нов дом"

Срещу огромна сума пари: Хю Грант се споразумя с издателя на "The Sun"

Шеф Ангелов изгони една от жените в Hell's Kitchen (СНИМКА)

"Ергенът" приключи за още една участничка (СНИМКА)

Къде е истината: Анджелина Джоли иска да изсмуче всички пари на Брад Пит или обратното?

Палавите прякори, с които Кейт Мидълтън и принц Уилям се наричат

От Кухнята на Ада в "Капките": Шеф Ангелов с нова изява (ВИДЕО)

Фенове на Тейлър Суифт "изгоряха" с над 1 млн. евро заради измама с билети

Българин стана любимец в сръбско музикално шоу (СНИМКА+ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com