"Лалетата" или голямата мечта на Меси: едно от двете увяхва на Мондиал 2022

1166
"Лалетата" или голямата мечта на Меси: едно от двете увяхва на Мондиал 2022
Снимка: GettyImages

Днес е денят, в който започва четвъртфиналната фаза на Световното първенство по футбол. Късният мач от програмата противопоставя Аржентина с Лионел Меси, за когото това е последен шанс да сбъдне голямата си мечта и да спечели световната титла, срещу Нидерландия, която също бленува за нещо велико.

Нидерландия и Аржентина в любопитен 1/4-финал на Мондиал 2022

Коефициентът на efbet за успех на сметката на европейската страна е 3,65, докато ставката за триумф на южноамериканската е 2,35. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,30. Двата отбора се изправят един срещу друг в петък, 9-и декември, от 21:00 часа българско време.

Тези съперници вече са се изправяли два пъти на световни през този век. В първия случай през 2006 година са в груповата фаза и не се побеждават, записвайки равенство без попадения - 0:0 (в крайна сметка и двата тима продължават напред). Следващият случай е на Мондиал 2014, когато сблъсъкът е с далеч по-голям залог - класиране за финала. "Гаучосите" печелят след изпълнения на дузпи. През 2003 година пък имат приятелска среща и тогава пада само едно попадение.

Ще си спретнат ли Нидерландия и Аржентина голово зрелище?

Коефициентът на efbet за това за пореден път двата отбора да си отбележат под 2,5 попадения в мача (до момента са четири поредни мача между тях с под 2,5) е 1,59, докато ставката за над 2,5 гола в срещата е 2,45. Съответно пазарът за това и Нидерландия, и Аржентина да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,10, докато за няма гол/гол е 1,78.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com