Лидерите Милан и Наполи продължават ожесточения спор в Серия А

1781
Лидерите Милан и Наполи продължават ожесточения спор в Серия А
Снимка: Getty Images, колаж на SportLive

След 13 мача в италианската Серия А отборите на Милан и Наполи продължават да се движат плътно залепени един за друг на върха в подреждането. В последните четири кръга двата тима записват идентични резултати, с което никой не успява да се откъсне еднолично на първото място.

В последните два мача обаче и Милан, и Наполи загубиха ценни точки, което позволи на отбори като Интер и Аталанта да ги позастигнат. И двата тима се срещнаха с Интер в изминалите два кръга, като "росонерите" взеха точка, докато неаполитанци регистрираха загуба.

Следващите препятствия пред Милан и Наполи

В 14-ия кръг на Серия А Милан се изправя срещу тима на Сасуоло, докато Наполи ще играе дерби с Лацио. За двубоя Милан - Сасуоло efbet дава 1.52 коефициента за победа на "росонерите", 4.80 за равенство и 6.30 за победа на гостите. За срещата Наполи - Лацио пък коефициентите са съответно 1.90 за победа на домакините, 4.00 за "хикс" и 4.10 за победа на гостите.

ПРЕЖИВЯ ЛИ МИЛАН КОШМАР НА "САН СИРО" СРЕЩУ НЕУДОБНИЯ САСУОЛО, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Непробиваемата неаполитанска защита

До момента Наполи показва най-силна игра в защита, като е допуснал едва седем гола във вратата си. Сега обаче възпитаниците на Лучано Спалети ще се изправят срещу една от най-силните атаки в Италия - тази на Лацио, която е отбелязала 25 гола през настоящия сезон (със седем гола по-малко от Интер, който е най-резултатен). efbet предлага 1.75 коефициент за над 2,5 гола в мача и 2.25 за под 2,5 гола. 

Що се отнася до Милан, тимът е вкарал 29 гола в Серия А и е допуснал 15. Техният съперник Сасуоло е отбелязал 19 попадения и е получил 20 гола във вратата си. Коефициентът за над 2,5 гола в този мач е 1.55, докато за под 2,5 гола - 2.65. Последните три срещи между тези два отбора неизменно завършват при резултат 1:2.

ЕТО КАК НАПОЛИ ПОЧЕТЕ МАРАДОНА КАТО ИГРА В МАЧА С ЛАЦИО

"Вълците" на Моуриньо се изправят срещу Торино

Друг интересен мач от неделната програма в Серия А противопоставя отборите на Рома и Торино. За тази среща efbet дава 1.71 коефициент за победа на "вълците", 4.25 за равенство и 4.90 за победа на гостите от Торино. Последните три срещи между тези два отбора завършват над 2,5 гола. За днешния двубой коефициентът за над 2,5 гола в мача е 1.80, а за под 2,5 - 2.15.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com