Lidl допълва клиентското изживяване с ароматни кафе напитки в избрани магазини

2301
Lidl допълва клиентското изживяване с ароматни кафе напитки в избрани магазини
Снимка: Lidl

Съвместно с партньора си България Вендинг Сървисиз Lidl поставя модерни кафе-автомати в магазините си в Благоевград, Царево, Самоков, Троян, Провадия и Пазарджик, както и в избрани такива в София, Варна и Пловдив*. Те предлагат богат избор от кафе и други напитки с характерното оптимално съотношение цена-качество и допълват клиентското изживяване в магазините на веригата.

Вендинг автоматите са висок клас, удобни и лесни за използване. Те ще приемат и картови разплащания за още по-голямо улеснение на посетителите, а изборът от напитки включва както стандартни, така и премиум предложения. Кофеиновите изкушения се приготвят от прясно смляно кафе на зърна, като клиентите могат да избират между кафе Bianchi и по-високия клас - Lavazza. И двата бранда са с доказано качество и аромат, а напитките са с плътен и богат вкус. Сред по-интересните предложения с кафе се отличават виенско кафе и мокачино. Гамата продукти се допълва с белгийски горещ шоколад, лимонов чай, различни предложение на Nescafe, както и италианско безкофеиново кафе.

По-модерен и функционален е обновеният Lidl в столичния кв. “Слатина”

Днес отвори врати реновираният магазин Lidl  в столичния кв. “Слатина”, на ул. “Марко Бочар” № 2. С по-мод...

И тук Lidl и България Вендинг Сървисиз показват своето отговорно отношение към природата, като насърчават и своите клиенти към екосъобразно потребление. Използваните в кафе-автоматите чаши са произведени от бамбук, а всеки, който донесе своя собствена чаша, получава с 10 ст. по-ниска цена за избраната напитка.

Lidl не спира да надгражда клиентското изживяване за своите потребители с различни предложения и иновации, които да направят пазаруването в магазините едно наистина приятно и качествено изживяване. От огромния асортимент от хранителни и нехранителни продукти и собствените марки през приложението Lidl Plus и предимствата на този дигитален помощник, клиентите на веригата могат да открият всичко за семейството и дома под един покрив.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com