Любо Пенев преди мача с Лудогорец: Не искаме помощ от съдиите, но да не ни пречат

2603
Любо Пенев преди мача с Лудогорец: Не искаме помощ от съдиите, но да не ни пречат
Снимка: БГНЕС

Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев призова съдиите да не пречат на неговия отбор да постига целите си. Пенев в същото време не желае и помощ от реферите, просто да си вършат работата коректно.

Любо Пенев говори преди реванша срещу Лудогорец от 1/2 финалите на турнира за Купата на България.

Скандална дузпа и куп пропуски попречиха на ЦСКА да победи Арда

Столичният гранд ЦСКА не успя да победи тима на Арда (Кърджали) след равенство 1:1 като домакин в мач от 23-ия кръг на Първа лига. Жор...

Наставникът увери, че неговият тим никога няма да излезе с наведени глави, защото е ЦСКА.

"За милиарден път казвам, че не искам да ни помагат, но не искам да ни пречат. В другите първенства има много по-очевадни нарушения в и извън наказателното поле, които не се отсъждат за разлика от тук. Има 5 мм. засада на Йомов. Свирете я, но после не компенсирайте с измислени дузпи. За нас всички мачове са важни. Убеден съм, че футболистите осъзнават важността на този мач.

Настроението е добро, тренираме, играем. Отборът играе добре и съм много доволен от този факт. Не вкарваме голове. Има го и това. Създаваме доста положения. С постоянство, търпение и работа това ще се случи. След добра игра винаги ще има и добри резултати. Ще се постигнат с времето. Аз ще разчитам на всички футболисти. Ще има хора, които ще са в групата и такива, които ще отпаднат.

Не си правим сметки как трябва да завърши мачът и с какъв резултат. Винаги търсим победата, как ще я търсим няма как да го коментирам пред вас. Ключовото за успеха е да играем добре и да вкарваме голове. Това е много важно. Това са целите, които поставяме. По този начин ще елиминираме страничните фактори, които влияят на мача в неговия ход . Визирам съдиите от миналия мач.

ЦСКА изпусна Лудогорец в първия полуфинал за Купата на България

ЦСКА и Лудогорец завършиха наравно 1:1 в първи полуфинален мач между двата отбора за Купата на България. Така интригата остава изцяло з...

Когато прочетох съдията миналия път си помислих, че имаме международен мач. Кабаков ще свири след два дни. Той има много опит и рутина. Мачът ще премине в много професионална атмосфера. Може да има продължения, може и дузпи. Ще видим. Минимум базата трябва да е като първият полуфинал. Аз си казвам моето мнение - двете дузпи са измислени и тази срещу нас в мача с Арда, и тази за Лудогорец срещу Монтана. Това е мое мнение и съм убеден, че съм прав. Обичам да разговарям, търся диалог със съдиите.

Когато виждам, че се отнасят несправедливо и са пристрастни, това ме дразни. Нищо повече. Нямам претенции, забележки. Искам да гледаме футбол. Мен ме интересува моят отбор какъв футбол представя. Това не е малко като ангажимент като старши треньор. Когато се появят едни трима и четвърти и започват да развалят работата на двата отбора, на треньорите, това не е нормално.

Нека свирят това, което е, но което го няма да не си го измислят. Никога не навеждаме глава. Това е ЦСКА. Ако някой си мисли, че ще наведем глава, мисли в грешната посока. Високо вдигната глава и само за победа. Друга мисъл не минава през нашите глави. Това трябва да е ясно на всички", обобщи Пенев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ БГ:

Ботев Пловдив урежда нов защитник за реванша с ЦСКА за Купата

Левски с поредна крачка към взимането на „Герена“ на концесия

Началникът на специалните части: Нямам съмнение кой ще спечели Вечното дерби, все пак ние сме ЦСКА

Защитник на Лудогорец е №1 в Европа

Иван Иванов започна работа като треньор в ЦСКА 1948

ЦСКА вдигна Каранга за дербито с Левски

Кокала: И Левски, и ЦСКА са поразклатени, но "червените" са в по-завидна позиция

ЦСКА и Левски влизат в трансферна битка за нападател от Първа лига

Левски подписа с българско крило, офанзивният играч подсилва „сините“ без пари

Лудогорец – Хебър: Кога и къде да гледаме двубоя от 1/2-финалите на Купата на България?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com