Любовта ще завладее сърцата на 4 зодии през декември 2022 г.

25655
Любовта ще завладее сърцата на 4 зодии през декември 2022 г.
Снимка: iStock/Guliver

С настъпването на зимата личният живот на представителите на знаците от нашия списък ще стане още по-горещ.

1. Телец

Този месец няма да демонстрирате без проблем чувствата си. Следователно човекът, на когото симпатизирате, без проблем ще усети това. Новите връзки, които ще се родят през декември, ще осмислят живота ви. Взаимното разбирателство в двойката ще бъде хармонично и уютно, така че дори не искате да прекарвате време с някой друг, освен с новия си любим. Това, разбира се, е прекрасно, но такава обич и донякъде идеализация може да изглеждат обсебващи за избрания. Затова е по-добре да контролирате желанието си винаги да сте там. Дайте на човек повече лично пространство, в противен случай връзката бързо ще остарее.

4 зодии, които са много раними в любовта

2. Рак

Ако нямате сродна душа, то първият декемврийски месец ще бъде идеалното време за обещаващи запознанства. Най-вероятно срещата с кандидат за сърцето ви ще се случи чрез общ приятел. Симпатията ще е невероятно обсебваща, че няма да се страхувате да рискувате и да позволите на друг да се приближи. Преди да се хвърлите с главата надолу, звездите препоръчват да препразгледате миналия си опит в отношенията. Възможно е дори да има няколко потенциални партньора, като в тогава ще е много трудно да изберете правилния.

3. Козирог

Козирозите без знгажименти ще получат страхотна възможност да се запознаят с интересен човек. За това ще помогне някой познат. Но преди да направите решителна крачка, по-добре е да опознаете по-добре този, който ви рекламират усилено. Особено ако наскоро сте излезли от връзка. Внимателният подход към нови срещи ще бъде от полза. Ще разберете от какъв човек имате нужда до себе си - какви качества трябва да притежава и какви прояви изобщо не ви подхождат

Козирозите, които имат съвсем нова връзка, също не трябва да бързат да се кълнат във вечна любов. Звездите съветват по-детайлно да опознаете партньора си – да видите как реагира на всякакви ситуации, как общува с близките. Тези, които имат сериозна връзка и планират брак, трябва да направят крачка към нов етап.

Кои зодии си подхождат в любовта и са идеалните партньори един за друг?

4. Водолей

Декември е добър месец за необвързаните Водолеи. Ще има възможност да прекарате време в компанията на интересни хора и нови запознанства. Забавлението с приятели е това, което ви трябва, за да позволите любовта в живота си. Преди това много време фокусът беше върху кариерата, така че нямаше как да се сдобият с романтични контакти. В същото време и този месец в работата всичко ще е наред. Личният живот няма да попречи да се реализирате в тази посока. Също така месецът ще бъде благоприятен за двойки - разногласията от последните седмици ще бъдат разрешени. Все пак идват светли празници! Трябва да се настроим за тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com