Лудогорец ще опита да не изпусне Лига Европа, докато тъгува за Шампионска лига

1899
Лудогорец ще опита да не изпусне Лига Европа, докато тъгува за Шампионска лига
Снимка: ludogorets.com

За поредна година голямата мечта на Лудогорец бе унищожена и българският шампион и хегемон в последните години ще трябва да почака още, преди да съумее да влезе за трети исторически път в групите на най-престижния европейски клубен турнир - Шампионска лига.

Лудогорец трябва да насочи внимание към Лига Европа

Въпреки това "орлите" не трябва да се обезверяват и тонусът трябва да бъде поддържан, тъй като предстои плейофен сблъсък за попадане в групите на втория по сила европейски клубен турнир - Лига Европа. Съперник там е Жалгирис, като дойде време и за първия им дуел.

Коефициентът на efbet за успех в полза на Лудогорец е 1,46, докато победа за Жалгирис е със ставка 7,00. Пазарът за равенство е оценен на 4,70. Двата тима ще се изправят един срещу друг в четвъртък, 18-и август, от 21:45 часа българско време в Разград.

Двата тима вече са се изправяли един срещу друг, след като през сезон 2017/18 бяха събрани от жребия. Тогава те се изправят един срещу друг във втори квалификационен кръг на Шампионска лига. Първият сблъсък е спечелен от Жалгирис в Литва с 2:1, но реваншът в България е на сметката на Лудогорец с още по-изразителен успех - 4:1.

Прави впечатление, че и в двете срещи има сериозен брой отбелязани попадения (общо осем за двете срещи - средно по четири на мач), както и че в двата случая се стига до гол/гол.

Ще си спретнат ли Лудогорец и Жалгирис зрелище в Лига Европа?

Коефициентът на efbet и в този случай попаденията между тях да са над 3,5 е 2,90, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,15. Съответно ставката за това в трети пореден двубой между Лудогорец и Жалгирис и двата тима да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 1,99, докато за няма гол/гол е 1,90.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ЛУДОГОРЕЦ СЕ СКЪСА ДА ПРОПУСКА - КАКВО СТАНА, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com