Мадона избухна след критиките за лицето ѝ: Всички да паднат на колене! (ВИДЕО)

29161
Мадона избухна след критиките за лицето ѝ: Всички да паднат на колене! (ВИДЕО)
Снимка: Madonna/Instagram

След множеството критики и коментари относно "новото лице", с което Мадона се появи на наградите "Грами", звездата реши да не се крие, а директно да отговори на нападките. В тематичен пост в социалните мрежи Мадона говори за ейджизъм и женомразство, както и за снимането с определени фотоапарати, които биха деформирали всяко лице.

В поста си Мадона използва и една от фразите, които рекордьорката по спечели "грамофончета" Бионсе изрече от сцената, а именно: "Няма да пречупите душата ми!'. Финалът на съобщението също е култов: "Паднете на колене, ку*ки!"

Според Мадона критиките към нея са породени не толкова от външния ѝ вид, а по-скоро заради дългогодишната съпротива на провокативното ѝ държане, в комбинация с масовия стремеж жените, които отказват да минат крачка назад с напредването на годините, да бъдат порицавани.

Гневното обяснение на Мадона е придружено от скандално видео от бекстейджа на наградите "Грами", в което тя се целува с изпълнителя Доупи и се снима със Сам Смит, Карди Б, Ab-Soul и DJ Honey Dijon.

Мадона

Ето какво гласи постът на Мадона: "За мен беше чест да представя Ким Петрас и Сам Смит на наградите "Грами". Искаше ми се да дам последната награда, която беше за Албум на годината, но си помислих, че е по-важно да поканя първата транссексуална жена на тази сцена - исторически момент. А след това тя спечели и "Грами"!

Вместо да се фокусират върху това, което казах в речта си, а то беше благодарност за безстрашието на артисти като Сам и Ким - много хора предпочетоха да говорят само за близките кадри, заснети с обектив, който би деформирал всяко лице.

Отново съм поставена в светлината на ейджизма и женомразството, които проникват в света, в който живеем. Свят, който отказва да почете жената след 45-годишна възраст и чувства, че трябва да я накаже, ако продължи да е своенравна, да работи здраво и да бъде приключенски настроена.

Мадона на 64 г. и с шест деца: Все още не знам как да бъда добра майка

Легендата Мадона, която само преди дни обяви своето световно турне, открехва вратата към една по-непозната страница от нейния живот - м...

Никога не съм се извинявала за креативните избори, които съм правила, нито за начина, по който изглеждам или по който се обличам, и няма да започна да го правя. Критикувана съм в медиите от самото начало на моята кариера, но разбирам, че всичко това е тест. Щастлива съм, че мога да проправям път, за да може всички жени след мен да живеят по-спокойно в следващите години.

Както казва Бионсе: "Няма да съкрушите душата ми".

Нямам търпение за следващите години на подривно поведение, преодоляване на граници, борба с патриархата и най-вече - удоволствие от живота.

Паднете на колене, ку*ки!"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Невиждано: Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Продават любимите дрехи на Вивиан Уестууд за благотворителност

На коктейл без грим в "Ергенът". Ето какво предстои тази седмица (СНИМКИ)

Глория претърпя инцидент. Вижте какво се e случило (СНИМКИ)

Емилия каза истината за отношенията със съпруга ѝ Жорж Башур

Лили Иванова празнува рожден ден, бившият ѝ мъж издаде годините ѝ

Глория отговори със СНИМКА на слуховете за раздялата си с младото си гадже

Да се харесаш на всеки: Папи Ханс с емоционални признания за себе си (ВИДЕО)

Забравена на тавана: Продават на търг акустична китара на Джон Ленън (СНИМКА)

Честито: Христо Стоичков вече и с внук

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com