НА ЖИВОВойната в Украйна

Майката на издирвания студент от Пловдив получила мистериозен SMS

14172

Майката на издирвания 20-годишен студент Мартин Георгиев от Пловдив е получила мистериозен SMS от мобилния телефон на сина си. Той е в неизвестност от сряда вечерта, а София Георгиева получила съобщението малко след 1 ч. през нощта в събота. Текстът гласял, че това е Мартин, че е добре и че щял да се прибере сам.

Повече от денонощие по-късно обаче близките на Мартин не са говорили с него и не е ясно дали той е авторът на SMS-а. Това разказа самата Георгиева пред bTV. Тя и съпругът ѝ получии информация от две момичета, че са видели сина ѝ във влака Видин – София. Двамата даже отишли на гарата в Пловдив малко след 21 ч. снощи, но момчето не се е появило.

Тази нощ – около 1 ч., младеж изпратил съобщение, че е видял Мартин в софийски мол по-рано вечерта. Майката и бащата на студента са в София и се опитват да получат достъп до камерите на Централна гара, за да разберат дали синът им е слязъл реално от влака Видин – София в събота вечер. Процедурата обаче не била никак бърза – очаква се да отнеме часове.

Полицията продължава издирването на 20-годишния студент. Момчето учи "Ветеринарна медицина" в Стара Загора и в сряда вечер е тръгнало с влака от Пловдив, защото на следващия ден имало изпит. На 25 януари Мартин за последно е говорил с майка си и оттогава следите му се губят.

На следващия ден от 5-о РУ на Областната дирекция на МВР съобщават, че младежът е обявен за издирване.

Когато е тръгнал за Централна гара - Пловдив Мартин е бил облечен със синьо яке, кафяв пуловер, черни маратонки и е носел синя раница.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Крими

Първа експертиза: Емил Боев не...
Арестуваха 25 нелегални мигранти...
Нахапаната от кучета жена е починала...
Европрокуратурата подхвана...
Задържаха мъж, заплашвал с убийство...
Игра на карти в Първомай: Мъж размахал...
Хванаха ученик, заплашил с бомба...
Главният секретар на МВР: 91 човека...
Откритото край езеро тяло е на...
Демерджиев: Другата седмица...
Демерджиев: Не се налагат извънредни...
Откриха личната карта на Емил...

Последни новини