Маникюрът в черно и бяло е перфектен избор

13074
Маникюрът в черно и бяло е перфектен избор
Снимка: iStock

Черно-белият маникюр е перфектен за жени с екстравагантен вкус. Ако сте уморени от червения лак и все още не сте готови за модното сиво, заложете на простотата - така изглежда черно- белият маникюр. Тази опция ще се съчетае добре с всяко връхно облекло и няма да ви омръзне, дори ако носите дълготраен гел лак.

За да получите красив черно-бял маникюр, не е необходимо да измисляте оригинален дизайн за всеки нокът - достатъчно е ефектен акцент.

Основната тенденция в изкуството на ноктите е яснота на линиите, орнаментите и геометричните шарки. Дължината на ноктите може да бъде всякаква, дългите нокти се върнаха на мода, но само с определена форма - заострени. Черно-белият маникюр на квадратни нокти също ще изглежда интересно.

Интересен бяло-черен маникюр с ясни линии

Не е необходимо да проектирате всички нокти в един стил. Възможни са различни варианти, например маникюр, при който едната ръка е бяла, другата е черна, редуване на цветове от едната ръка, комбинация от различни техники за дизайн на ноктите в една цветова схема.

Как да разберете дали салонът за маникюр е с добра хигиена?

Черно-бял маникюр на къси нокти

Ноктите с къса дължина са стилни и удобни. Какво ви трябва за едно модерно активно момиче! Ако смятате, че късите нокти ограничават избора на дизайн, бързаме да ви убедим. Обърнете внимание на разнообразните идеи за черно-бял маникюр - с геометрични орнаменти, забавни шарки, искри.

Геометричните орнаменти в черно и бяло не напускат списъка с най-модерни опции за маникюр. Тънките линии могат да бъдат сглобени в напълно различни модели: вертикали, хоризонтали, кръстосани и т.н. Можете да добавите обикновени точки към тях - получавате стилен "морзов код" върху ноктите. Важното е, че геометричен черно-бял маникюр на къси нокти пасва на почти всеки външен вид и ще бъде подходящ, дори ако имате строг дрескод на работа.

Ефектът на скъпите нокти: Как да направите прост, но ефектен маникюр?

Геометрията може да се съчетае с модерната техника "negative space", при която някои части от нокътя се оставят "голи". Получава се красив маникюр в черно и бяло, който напомня за съвременната архитектура и конструктивизъм. Модният черно-бял дизайн на ноктите може да се комбинира с ивици на небоядисана нокътна плоча.

Една от модните тенденции е шарката на точки. Но той просто е създаден за черно-бял дизайн на ноктите. Малките точки ще подхождат на момичета, които предпочитат сдържан стил, а големите точки - за тези, които не се колебаят да привлекат вниманието. Този маникюр се отнася до винтидж естетиката, което прави изображението по-сложно, оригинално и изтънчено.

Семпъл черно-бял дизайн на ноктите с неравномерни капки

Забавен бял маникюр с черен модел, изобразяващ смокинг, може да ви хареса или не - но определено няма да останете безразлични. Белият фон с черни точки е риза, а черният ъгъл на върховете на ноктите е като ревери на сако.

Френският маникюр в черно и бяло изглежда не по-зле от класическия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com