Мариана Попова за Антония Първанова: Не може да коментираш нещо, което не си гледал (ВИДЕО)

15946
Мариана Попова за Антония Първанова: Не може да коментираш нещо, което не си гледал (ВИДЕО)
Снимка: Мариана Попова/Official Facebook

Мариана Попова публикува видео в своя Facebook профил, в което обяснява ситуацията около премиерата на постановката "Виновни", за която преди три месеца Антония Първанова написа изключително неприятен коментар.

През октомври 2022 г. Първанова написа също във Facebook следното:

"Как да се изразя по-възпитано?! Премиерното представление, на което станах свидетел тази вечер, на сцената на Нов драматичен театър "Сълза и смях", бе падение - липса на талант, нарцисизъм и комплекси. Да, ВИНОВНИ са: режисьор и актьори, но и всички ние сме ВИНОВНИ, затова че допуснахме в театър със 130 годишна история да е възможно поставянето на подобна долнопробна бутафория. Културата ни стана много съблечена, направо гола."

В спектакъла участват Мариана Попова и нейният съпруг Веселин Плачков, а режисьор е Христо Мутафчиев.

Във видеото, което Мариана Попова е публикувала преди три дни, певицата разяснява важни детайли около премиерата и поведението на Антония Петрова и Вида Пиронкова, позовавайки се на разказите на свои приятели. Попова разказва, че двете дами първо са искали покани и след като им е било отказано, са закупили билети за постановката, влезли са в залата и са излезли още на първата сцена.

Мариана Попова, Веселин Плачков

Ето цялото съобщение на Мариана Попова във видеото:

Мариана Попова изригна срещу антиваксърите

Мариана Попова и дъщеря ѝ Екатерина са заразени с коронавирус. Певицата сама разкри това във Facebook, а също така написа гневен комент...

"Здравейте, приятели! Тъй като вече живеем в изключително глобален свят и можем да си позволим социалните мрежи, за да разговаряме пряко и с приятели, и с неприятели, реших, че е крайно време да ви разкажа за премиерата на представлението "Виновни" и по-скоро да отговоря подобаващо на госпожа Антония Първанова и на Вида Пиронкова. Всъщност, това са двете дами, които са нахлули в "Сълза и смях", поискали са от нашите организатори официални покани. Те не бяха включени в нашия гест лист. Вида я познаваме, но госпожа Антония Първанова не я познаваме. След което са закупили билети, влезнали са в залата и според много мои колеги и приятели - Мария Илиева, Данчо Караджов, Катето Евро, Марги Хранова, са си тръгнали на първата сцена, което означава, че въпросната госпожа дори не е гледала представлението.

Никой никога досега не е излизал от залата, освен тези две дами, които явно са били в може би неадекватно състояние, според твърденията на нашите приятели. Относно "Виновни" - "Виновни" е един много симпатичен, непретенциозен спектакъл, който говори за наболелите проблеми на шоубизнеса и за това какви мечтаем да бъдем и какви трябва да бъдем, за да сме удобни на обществото, на вкусовете на хората и така.

Омръзна ми да чета, че, видиш ли, ние сме се провалили и че, видиш ли, представлението е много неприятно. Няма такова нещо. Отново казвам - чуйте изброените имена във видеото преди малко, свържете се с тях. Обръщам се към всички сериозни журналисти в България - потърсете тяхното мнение.

Още веднъж казвам: човек, който не е гледал представление, няма как да знае дали то е хубаво или не. А "Виновни" е много хубаво представление. Целувам ви. Обичам ви и ви благодаря за вниманието."

Публикуваното видео от Мариана Попова можете да видите тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Андреа Банда Банда разкри причината да пази фамилията си в тайна

Смела: Ева Кикерезова откровен за края на брака си (ВИДЕО)

Приключи ли кариерата на Арнолд Шварценегер след поставения пейсмейкър? (СНИМКА)

Наш национал сподели снимка на Илиана Раева, тагната от лудницата (СНИМКА)

Неочаквано решение на шеф Виктор Ангелов разтресе Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Една "вещица" по-малко в "Ергенът": Поредна дама напусна предаването (ВИДЕО)

Защо с годините Ева Мендес се превърна от успешна актриса в домакиня?

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com