Меркурий в Козирог.: Как да спасим финансите?

2293

Меркурий е планетата, която най-често сменя знака. От 6 декември до 20 декември 2022 г. финансовата планета ще бъде в знака Козирог, а това не е добре. В тази връзка, астролозите дадоха на всички ни универсален съвет как да не изгорим и да спестим пари през тези три седмици.

Отчасти негативното влияние на Меркурий се компенсира от директното движение на Нептун, който се отърва от ретроградност на 5 декември. Това обаче може да не е достатъчно. Опитайте се да следвате прости препоръки, не застрашавайте портфейла и бюджета на семейството.

Внимавайте!

Тази планета ще накара хората да говорят много по-малко за себе си, за своите емоции и чувства. Те също така ще искат да говорят за работа, бизнес, пари. За тези, които на работа изцяло водят преговори, този период от време определено няма да е от най-леките.

Да, тайната ще управлява света, но това не значи, че изобщо няма да можете да общувате с хората. Трябва да сте внимателни към всичко, което другите казват и правят, за да се сещате сами. Така ще успеете да съхраните или дори да увеличите доходите си.

Кои са ЗОДИИТЕ, способни да правят пари и от нищото

Повишена отговорност

Меркурий в Козирог ще ни накара да станем по-малко внимателни. Повишеното ниво на отговорност ще е ключово, за да не се прецакате и да правите всичко точно навреме. Ако не сте достатъчно отговорни, тогава повечето случаи ще завършат много неприятно, защото резултатът ще е разочароващ.

Важно е да обърнете внимание на малките неща, защото именно в тях ще се крие основният смисъл на случващото се. Меркурий ще се опита да се свърже с теб и мен. Ще предизвика сблъсъци на интереси и ще ни хвърли под влака от финансови и работни проблеми.

6-те зодии, които са най-небрежни с ПАРИТЕ

Не вярвайте на ничия дума

Меркурий ще изкриви информационното пространство, поради което много хора ще започнат да лъжат по-често. Това ще бъде разцветът на измамниците и престъпниците. Дори тези, които не са си позволявали никога да нарушат закона за финансова изгода, е много вероятно да опитат.

Астролозите ви предупреждават за възможна опасност, защото престъпниците веднага ще получат минус към кармата. Не нарушавайте законите, тъй като наказанието ще бъде тежко. Честните хора, напротив, ще намерят нови приятели в бъдеще и ще посрещнат новата година с пълен портфейл - без загуби, без разочарования.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

3 навика, които ни състаряват...
5 лоши фитнес навика, които водят...
Кои са най-подходящите зодии...
Как се сърди зодия Рак - сърдиткото...
7-те най-лоши ежедневни навици,...
Ще причини ли безкофеиновото...
Колко години живеят най-много кучетата -...
Ревниви ли са мъжете зодия Дева...
Кои са най-лошите женски зодии...
Сънища и спукано огледало: 5 знака...
Законът на джунглата важи за тези...
Балсамът за душата се съдържа...

Последни новини