Месец октомври 2022 г. ще е вълшебен за тези ЗОДИИ

22203
Месец октомври 2022 г. ще е вълшебен за тези ЗОДИИ
Снимка: iStock

Разбете кои са зодиите готови да се гмурнат с късмета си в новия месец Октомври 2022г. Сезонът на Везните е в ход, носейки ви изблик на красота, приятелство и романтика. Ще можете да установите хармония във вашите взаимоотношения, тъй като ретроградният Меркурий от миналия месец вероятно е причинил неразрешени проблеми да изплуват отново. Сега е вашият момент!

Ретроградността приключва на 2 октомври и ще започнете да решавате проблемите си стъпка по стъпка. Разположен директно на 24 градуса Дева, Меркурий ще бъде напълно освободен от объркването от 16 октомври, когато пост-ретроградната сянка най-накрая достигне своята дата на изтичане. Ще ви става по-лесно и по-спокойно. Този месец се учите как да преодолеете страха си от успех.

Зодиите с успех през октомври

Везни

Не само слънцето внася увереност във вашия първи дом до 23 октомври, но и Венера, планетата, която ви управлява. Този месец получавате толкова много внимание от всеки, когото срещнете. Това ще ви накара да се чуствате перфектно. Подгответе се отношенията ви да се развият по начини, които не сте предполагали.

С ретрограден Меркурий зад нас от 2 октомври можете да очаквате по-силно ниво на яснота и комуникация.

Най-упоритите зодии на Зодиака

Близнаци

Това е един от най-вълнуващите периоди от годината за Близнаците, тъй като и слънцето, и Венера носят радост и романтика във вашия пети дом на забавление и удоволствие. Меркурий – вашата управляваща планета – също ще прекара време във вашия магически пети дом от 10 до 29 октомври, засилвайки креативността ви. Време ви е за забавляния и разпускане от проблеми.

Нека обаче не забравяме, че Марс – планетата на конфликта и агресията – също се движи през Близнаци, което повишава нивото ви на сила и увереност. Когато Марс най-накрая стане ретрограден на 30 октомври, това ще ви принуди да преосмислите начина, по който вървите към целите си.

Рак

И слънцето, и Венера прекарват време във вашия четвърти дом до 23 октомври, напомняйки ви да прекарвате време зад затворени врати с хората, които обичате и на които вярвате повече от всеки друг на света.

Докато слънцето и Венера навлязат в Скорпион на 23 октомври, животът ще започне да става още по-интересен! Тази промяна ще ви осигури вълна от забавления, защото сезонът на Скорпион кара нивото на романтика и креативност във вашата вселена да скочи рязко.ю

Това са авантюристите на Зодиака

Скорпион

Ако първата половина на месеца се чувства сънлива, емоционална и чувствителна, не е чудно. Слънцето и Венера ще се движат през вашия 12-ти дом на самота и духовност до 23 октомври, което може да засили чувството ви на изолация.

До 23 октомври както увереното слънце, така и флиртуващата Венера ще влязат в Скорпион, носейки ви изблик на красота, лукс и обич. Тази промяна ще ви напомни да видите себе си в по-ярка светлина, защото вие буквално сте направени от магия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com