Меси и Аржентина продължават да газят: следва последен мач преди Мондиал 2022

3741
Меси и Аржентина продължават да газят: следва последен мач преди Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

Близо сме до края на поредната пауза за изиграването на двубои между националните тимове. Европейските отбори приключват груповата фаза на третото издание на Лигата на нациите, докато останалите представителни селекции си организираха приятелски сблъсъци.

Световното наближава: Меси и Аржентина трупат сила

Това стори и един от фаворитите за наближаващото дългоочаквано Световно първенство в Катар - Аржентина. "Гаучосите" са във впечатляваща серия и по всичко изглежда, че тя ще продължи до самия Мондиал, тъй като е време за последния им сблъсък преди груповата фаза на най-големия футболен форум - контрола срещу Ямайка.

Коефициентът на efbet за успех в полза на Лионел Меси и компания е 1,08, докато ставката за победа на сметката на Ямайка е 40,00. Пазарът за равенство пък е оценен на 14,00. Двата отбора се изправят един срещу друг във вторник срещу сряда през нощта в 03:00 часа българско време.

Двата отбора са се срещали три пъти до този момент в историята. Два от тях са след 2010 година насам. Във всичките двубои са паднали общо девет попадения, което прави средно по три на мач. Трябва да отбележим обаче, че последната им среща завърши при резултат 1:0 за Аржентина.

Ще си спретнат ли Аржентина и Ямайка голово зрелище?

Коефициентът на efbet и този път да има под 2,5 попадения в мача е 3,40, докато за над 4,5 гола в сблъсъка е 3,00. Съответно ставката пък за това за втори път в съперничеството им да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 3,05, докато за няма гол/гол е 1,43.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com