МОН подкрепи социалната кампания на Лев Инс “Пази детето в Интернет”

2481
МОН подкрепи социалната кампания на Лев Инс “Пази детето в Интернет”
Снимка: Лев Инс

Министерството на образованието и науката се присъедини към инициативата на Лев Инс “Пази детето в Интернет”.

В официално писмо, от МОН заявиха своята готовност да даде гласност на превенционните активности, които са част от кампанията. За целта, информацията за “Пази детето в Интернет” беше разпространена от министерството сред всички регионалните училища в страната.

Лев Инс стартира социална кампания „Пази детето в Интернет”

Лев Инс стартира социална кампания „Пази детето в Интернет”. Вече 15 години компанията, чрез организирането на различни ини...

“Планираната превенционна кампания ще допринесе за по-доброто разбиране на проблема с онлайн тормоза и неговите негативни последици, както за отделната личност, така и за цялото българско общество” потвърдиха в съобщението си от МОН.

Социалният проект на Лев Инс стартира в края на миналата година и беше подкрепен от Cyber 360, Кибер Уан, БАК, А1, Национална мрежа за децата и SafeNet. Мисията на “Пази детето в Интернет” е да достигне до родителите и децата в България като обърне внимание на проблем, който засяга всички семейства. Кампанията е с образователен характер и обхваща темите за кибер тормоза и кибер посегателствата сред децата в различна възраст.

В следващите месеци предстоят посещения в учебни заведения на лицата на инициативата Явор Колев и Ивет Горанова. В редица от срещите участие ще взимат и други популярни специалисти в сферата на образованието и киберсигурността. Следете за актуални новини на сайта на “Пази детето в Интернет” - www.detetovinternet.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com