"Мореплаватели" с нов капитан поемат към пустинята, за да открият съкровището на Световното

1989
"Мореплаватели" с нов капитан поемат към пустинята, за да открият съкровището на Световното
Снимка: GettyImages

Време е и за втория ден, в който ще се изиграят последните два четвъртфинала. В първия двубой един срещу друг се изправят Мароко, сензационно отстранила Испания, както и европейският шампион от 2016 година Португалия. "Мореплавателите" са фаворити и показват впечатляваща игра от старта на форума, като в първия мач от елиминационната фаза за първи път от 2008 година Роналдо бе оставен на пейката в среща от европейски и световни. Очаква се отново Рамош да оперира като нападател.

След Испания, Хърватия, Белгия: ще успее ли Мароко да пребори Португалия?

Коефициентът на efbet за това Португалия да продължи с победите в търсенето на нещо невиждано в историята ѝ - триумф на световно, е 1,75. Ставката пък за успех на африканската страна е 6,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,80. Двата тима се изправят един срещу друг в събота, 10-и декември, от 17:00 часа българско време.

Както е известно, ако в редовното време двата тима не съумеят да се победят, ще се стигне до две продължения от по 15 минути. Ако и след тях никой не е наложил волята си в резултата, изходът ще дойде след изпълнения на дузпи. Припомняме, че именно по този начин африканската страна отстрани Испания, след като не падна нито един гол и в редовното време, и в продълженията.

Ще има ли продължения/дузпи между Мароко и Португалия?

Коефициентът на efbet за това да се стигне до продължения във втори пореден мач на Мароко и този път африканската страна да спечели в тях е 26,00 (и съответно 14,00 да спечелят с дузпи). Ставката пък Португалия да надделее в продълженията е 9,80 (и съответно 14,00 да спечели с дузпи).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com